MAFS-uitslag bekend: zo loopt het af tussen Joep en Caroline

Caroline en Joep in Married at First Sight

Cupido leek in het begin met een voltreffer te komen bij het jongste Married at First Sight-koppel Joep en Caroline, maar na de huwelijksreis zakte de boel als plumpudding in elkaar. Hebben de twee elkaar misschien alsnog gevonden? Tijd voor de allesbeslissende uitslag: getrouwd blijven of toch scheiden?

Let op: Dit artikel bevat spoilers voor de Married at First Sight-aflevering die volgende week dinsdag op RTL 4 komt, maar nu al op Videoland staat.

Benieuwd naar de andere eindgesprekken? 

We knallen er maar meteen in met de niet zo verrassende uitslag: Joep en Caroline, het stel dat tijdens het koppelsweekend de boel flink wat extra drama gaf, gaat scheiden!

'Geen liefde'

Hoewel het appcontact tussen de twee na het koppelsweekend wel wat lekkerder ging, sloeg de vlam zeker niet in de pan, vertelde Caroline meteen maar op de bank tegenover Carlo Boszhard en de experts. "Er is geen liefde ontstaan." Caroline blijft trouwens bij haar standpunt: ze vindt de overgang tussen het intieme geflikflooi tijden de huwelijksreis en de radiostilte die daarna kwam wel heul groot. Ze had gevoelens voor Joep, maar ze is er nu eigenlijk wel klaar mee. Stel dat hij nu opeens een grote draai maakt en enorm veel moeite doet, wil ze nog wel verdergaan, maar ze weet ook dat dat er niet in zit.

Eindgesprek MAFS Caroline en Joep
© Videoland

Valse hoop

Toen Joep binnen mocht komen en naast haar op de bank zat, kwam er wat meer uitleg van zijn kant. Waar het op neerkomt? Dat intieme gekus en geknuffel tijdens de huwelijksreis was een manier van Joep om even vol het experiment aan te gaan. Om op zoek te gaan naar dat éne gevoel. Maar, zo legde hij uit: "Na de huwelijksreis land je een beetje en ben je weer in je eigen omgeving. Toen merkte ik dat voor mij 'dat' gevoel ontbrak." Caroline vindt dat Joep daarna de boel een beetje links liet liggen, maar hij wilde haar juist geen valse hoop geven door alsnog veel af te spreken terwijl hij wist: die liefde gaat niet meer komen. 

'Klaar met Joep'

Net als MAFS-koppel Astrid en Sander eindigen ook Joep en Caroline zónder ruzie, maar ook zonder huwelijk. "Ik voel me nu verder wel prima. Ik ben klaar om gewoon ook weer door te gaan", aldus Caroline na afloop. "En eh... op zich daarin ook wel klaar met Joep. We zijn nu niet op verkeerde voet uit elkaar gegaan. Wat dat betreft gaan we nu ook goed met elkaar om, maar ik denk niet dat er een blijvend contact in zit."

Volgende week gaan de MAFS-eindgesprekken verder! Married at First Sight is dan ook twee keer te zien op tv: niet alleen op dinsdag om 20.30 uur op RTL 4, maar ook op woensdag. Die woensdag-uitzending komt dinsdag op Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.