• Married at First Sight
  • BN'ers

Bom barst bij koppelsweekend in MAFS: 'Geef haar een knuffel!'

Married at First Sight Koppelsweekend

Drama! De gemoederen lopen érg hoog op bij het koppelsweekend van Married at First Sight, hét moment waarop onze 'Trouwen zonder Kijken'-kandidaten de andere stellen voor het eerst ontmoeten. Vooral bij één koppel barst een (emotioneel) bommetje...

Let op: Deze aflevering bevat spoilers voor de Married at First Sight-aflevering die vanavond pas op tv komt, maar nu al op Videoland staat.

Carlo Boszhard liet onze deelnemers elkaar beoordelen terwijl iedereen kon toekijken. Wat voor cijfer geven ze hun huwelijk? Caroline draaide haar bordje om en daar kwam een nogal pijnlijk, maar niet-verrassend cijfer naar boven: een 2. Joep was iets positiever en ging voor een 5. Terwijl Joep uitlegde waarom hij geen match voelt met Caroline - het ontbreken van een seksuele vonk is een belangrijke reden - begint zijn vrouw te huilen...

Caroline gekwetst

Er is wel echt een emotioneel bommetje geklapt: Caroline kon de tranen niet meer bedwingen. Nadat Joep uitlegde dat hij heel outgoing en impulsief kan zijn, en merkte dat Caroline dat wat minder is, schoot ze in de verdediging. "Ik vind niet dat, zoals jij dat zegt, je het echt een kans hebt gegeven." Het samenwonen hebben ze... nou ja, eigenlijk ook niet echt geprobeerd. "Maar jij stond daar wel voor open?", vroeg Kim. "Ja", knikte een emotionele Caroline. Kim kon het niet meer aanzien en sprak Joep aan: "Geef haar een knuffel!". Joep hapte niet, maar Sonny sloeg meteen zijn arm om Caroline heen.

Joep en Caroline MAFS Koppelsweekend
© Videoland

"Ik vind niet dat je echt de kans hebt genomen om mij te leren kennen zoals ik echt ben", ging Caroline verder. "We hebben het heel leuk en we praten, zeg je, en we hebben het gezellig... Maar ik vind dat we het niet eens gezellig hebben gehad. Want ik heb je twee weken niet gezien en ik heb je twee weken eigenlijk niet gesproken." Kim liep hierna alsnog naar Caroline toe om haar om haar te omhelzen. "Ik vind het wel sneu als iemand daar met zoveel verdriet zit en er 15 man om haar heen zit en niemand geeft haar een knuffel."

Sonny weet niet zo heel goed wat-ie er allemaal van moet denken, gaf-ie later toe op zijn kamer. "Het is een heel ongemakkelijk stel."

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan via Videoland. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.