Desillusie in MAFS: ‘Iemand moet Joep door elkaar rammelen’

joep married at first sight mafs

Ook vanavond liep het niet lekker tussen Married At First Sight-stel Joep en Caroline. Toch blijft Caroline zelfs na deze desillusie een sprankje hoop houden: “Iemand moet hem door elkaar rammelen en dan ziet hij ook dat hij het meer een kans moet geven.

Joep en Caroline in MAFS

Het huwelijk van Married At First Sight-deelnemers Joep en Caroline dreigt te stranden. Na de huwelijksreis ging het mis: Joep, die niet zo in de smaak viel bij de kijkers, voelt geen seksuele vonk en wilde het liefst stoppen met het experiment. De experts haalden hem over om Caroline toch nog een kans te geven… maar tot op heden komt daar weinig van terecht. Zo bleek ook vanavond weer in Married At First Sight.

'Tuurlijk hoop je dat er iets verandert'

Joep en Caroline gingen een avondje bowlen. Joep gaf aan zich niet echt te bekommeren om zijn vrouw: hij richtte zich op zijn vrienden en het bowlen. Omdat Caroline in eerste instantie wel gevoelens voor Joep had, blijft ze zelfs na deze desillusie toch een sprankje hoop houden. “Tuurlijk hoop je dat er [tijdens het koppelsweekend] nog iets verandert en dat iemand hem echt wakker kan schudden. (...) Iemand moet hem door elkaar rammelen en dan ziet hij ook dat hij het meer een kans moet geven.

'Leuk om naar te kijken'

Caroline is echter ook realistisch: “Dit is ook hoe hij is en dat is totaal niet iets wat bij mij past.” Ze treurt daarom ook meer om hoe ‘mooi het had kunnen zijn’. Ze vindt Joep namelijk een 'knappe vent': "Ik kan niet zeggen dat ik hem niet knap vind. Tijdens het koppelsweekend is hij in ieder geval nog leuk om naar te kijken.

 

Married At First Sight zie je elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken kan bij Videoland.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.