Kritiek op Married At First Sight: ‘Geef iemand anders een kans’

joep married at first sight mafs de bachelorette
© RTL 4

Vandaag maakten Married At First Sight-kijkers kennis met Joep. Kijkers zijn jammer genoeg not amused door de deelname van de oude tv-bekende: "Waarom kiezen ze van alle vrijgezellen mannen Joep?"

Married At First Sight én De Bachelorette

In de derde aflevering van Married At First Sight (MAFS) maakten we kennis met Joep en Caroline. De oplettende lezer had al gezien dat Joep een oude tv-bekende is! Hij deed namelijk eerder mee aan De Bachelorette met Gaby Blaaser. Dat tv-avontuur was echter niet van lange duur… Gaby stuurde Joep namelijk al bij de tweede rozenceremonie naar huis.

'Joep wilde eerst met Gaby'

Joep heeft ook na zijn deelname aan De Bachelorette de liefde nog niet gevonden en besloot zich daarom op te geven voor Married At First Sight: "Ik heb er ook wel behoefte aan om weer een relatie te beginnen. Om echt dat samen zijn gevoel te hebben." Een prima reden om mee te doen aan MAFS zou je zeggen! Helaas zijn de kijkers echter niet zo blij met Joeps deelname. Zij hadden liever gezien dat de makers iemand anders een kans hadden gegund:

Waarschijnlijk weten al deze kijkers niet dat MAFS wel vaker kiest voor oude tv-bekenden. Neem Milly, die je eerder zag in First Dates, en Henk, die meedeed aan Trucker Zoekt Vlam.

Of het wél klikt tussen Joep en Caroline zal in de komende weken blijken. Married At First Sight zie je elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. Vooruitkijken doe je bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.