MAFS-uitslag bekend: Zo loopt het af tussen Rowan en Astleigh

Astleigh en Rowan in MAFS

Married at First Sight-droomkoppel Astleigh en Rowan zat vanaf moment één al op een roze wolk. Nu is het tijd voor het allesbeslissende en gelukkig niet zo verassende eindgesprek: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Let op: Dit artikel bevat spoilers voor de Married at First Sight-aflevering van woensdag, die nu al op Videoland staat!

Lees hier ook hoe de MAFS-huwelijken van de andere kandidaten eindigen: gescheiden of getrouwd?

- Astrid en Sander

- Joep en Caroline

- Maurice en Dennis

- Dylan en Sonny

- Antoine en Kim

- Jan en Birgitte

Getrouwd of gescheiden?

We vallen maar meteen met de deur in huis: nee, natúúrlijk gaan Rowan en Astleigh niet scheiden. "Je maakt me blij en ik weet zeker dat we een stevige fundering hebben neergelegd voor een prachtige toekomst. Je bent mijn schatje en daarom wil ik ook niets liever dan met je getrouwd blijven", leest Astleigh voor uit zijn liefdesbrief. Rowan glundert van oor tot oor tegenover Carlo Boszhard en de experts. "Ik heb me nooit eerder zo gewaardeerd gevoeld en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor", verklaart ze nogmaals de liefde aan haar hubby.

Astleigh en Rowan in MAFS
© Videoland

Eerste ruzie al achter de rug

Het koppel heeft - zoals het een hoort als getrouwd stel - ook al het eerste akkefietje achter de rug. Een felle discussie, zo blijkt. Toen ze er even niet uitkwamen bij het bespreken van vervoer naar een feestje, reageerde Rowan "iets te heftig". Astleigh bleef de rust zelve. "Hij zei: 'Ga zitten, we gaan er even over praten'. En toen was het eigenlijk weer goed." Zo had Rowan dat nog nooit meegemaakt. In eerdere relaties reageerde de man juist óók fel - en dat loopt natuurlijk voor geen meter.

Toekomstplannen

Rowan en Astleigh gaan zelfs zó lekker, dat ze ook al kijken naar de toekomst. Ze willen kijken hoe het is om even next level te gaan met hun relatie door een maand lang in hetzelfde huis te wonen. Later in de uitzending, ná het eindgesprek, blijkt dat dit erg goed verliep. Rowan verhuisde haar geliefde konijn zelfs naar Astleighs huis in Zoetermeer en de twee willen daar verder klussen zodat Rowan zich er ook meer thuis voelt. Oftewel... ze wonen praktisch al helemaal samen! Astleigh mijmert zelfs al over de "hele mooie baby's" die ze ooit willen maken. Wát een match!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.