Zijn Sonny en Dylan uit MAFS nog steeds samen?

Sonny en Dylan in Married at First Sight

Je hebt net de super romantische Married at First Sight-finale-aflevering gezien waarin Sonny en Dylan besluiten getrouwd te blijven en denkt natuurlijk maar aan één ding: zijn ze, een dik halfjaar na deze opnames, nog steeds samen? De heren verklappen aan Veronica Superguide hoe het nu met ze gaat!

Je geloof in de liefde hoeft zeker niet de prullenbak in: Sonny en Dylan vormen nog altijd een gelukkig getrouwd stel, zo bevestigen de heren zelf in dit interview met Veronica Superguide. Wat goed!

Hoe gaat het nu met Sonny en Dylan?

Maanden later - de laatste MAFS-opnames vonden eind 2021 plaats - kan Sonny dus nog steeds "ik heb een man!" roepen. Hun relatie groeide de afgelopen tijd alleen maar, glundert Sonny. Ik voel me gewaardeerd én veilig bij hem en hij is ook nog eens heel aantrekkelijk." Dylan: "Ons energielevel matcht ook heel erg goed. Ik zit nooit stil en ben vaak druk in mijn hoofd. Altijd aanwezig. Sonny heeft precies hetzelfde dus die weet ook meteen hoe ik me voel als het even te druk wordt."

Eindelijk, leven!

De heren, die al nadenken over samen een huis kopen, voelen zich een stuk lichter - er valt een enorme last van hun schouders nu ze weer samen in het openbaar mogen verschijnen en niet bang hoeven te zijn om per ongeluk spoilers te droppen. "Het normale leven begint nu écht. We spelen al maanden een soort verstoppertje", legt Dylan uit. Wat ze wél samen konden doen? Sonny: "Skeeleren op een afgelegen industrieterrein terwijl het buiten pikdonker was. Voor de rest veel gamen en tv-kijken, haha."

Hoe zit het met Dennis en Maurice?

Hoe zit het met dat ándere succesvolle MAFS-koppel dat ook verliefd het eindgesprek verliet? Check hier hoe het nu gaat tussen Maurice en Dennis!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.