Maurice en Dennis Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maurice en Dennis Married at First Sight
Married at First SightBN'ersRTL

Zijn Maurice en Dennis uit MAFS nog steeds samen?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het eindgesprek tussen Married at First Sight-kandiaten Maurice en Dennis zat vol liefde: de mannen gaven elkaar zelfs een ring als teken van hun (prille) liefdesrelatie. Hoe is het nu, maanden later? Maurice verklapt of hij en Dennis nog altijd samen zijn of niet.

Nou, we knallen er maar meteen in met het bar slechte nieuws: Nee, Maurice en Dennis zijn niet meer samen, onthult Maurice zelf in dit interview met Veronica Superguide.

Waar ging het mis tussen Maurice en Dennis?

Na Arjan kwam er dus wéér een liefdesdeceptie op Maurice' pad. Gelukkig hebben hij en Dennis geen ruzie of iets dergelijks. Ze komen zelfs nog bij elkaar over de vloer. "Maar dan niet in relationele zin. Ik heb er een goede vriend aan overgehouden", legt hij uit aan Veronica Superguide. Waarom sprong de vonk niet over? Nou, Maurice zag het wél zitten, bij Dennis begon het gevoel af te nemen. "Dennis gaf op een gegeven moment - gelukkig heel duidelijk en eerlijk - aan dat hij geen verliefdheid voelde. Waar ik steeds verder steeg op mijn roze wolk, bleef 'het' gevoel bij hem uit. Toen besloten we dat het beter is om ermee te stoppen."

Over en uit

Maurice vond de breuk vooral in het begin lastig. Gelukkig zorgde Dennis' eerlijkheid voor een betere verwerking. "Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets deed. Maar omdat Dennis er zo eerlijk over was, kon ik het ook best snel verwerken. Die verliefdheid ging vanzelf weer weg omdat ik wist dat hij dat niet zo voor me voelde." De geliefde MAFS-kandidaat gaat het nu even rustig aan doen. Er is op dit moment geen andere man in zijn leven.

Hoe gaat het met Sonny en Dylan?

Benieuwd hoe het met andere MAFS-stellen gaat? Ook Sonny en Dylan verlieten het eindgesprek verliefd en we weten inmiddels of hun relatie het wél heeft overleefd.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder