• Married at First Sight
  • RTL
  • Reality

MAFS-Kim verhuist naar buitenland: einde van huwelijk met Antoine?

Kim en Antoine

De Brabantse Kim en Antoine leken een match made in heaven, maar al gauw kwamen de barstjes in hun huwelijk. Of de twee uiteindelijk besluiten te scheiden is nog niet bekend, maar Kim lijkt nu een grote hint te geven. 

The end?

De vonken spatten ervan af op hun huwelijk, maar tijdens de huwelijksreis kwam naar boven dat Kim de dood van haar ex-vriend nog niet helemaal verwerkt heeft. De samenwoon-week verliep ook alles behalve soepel. De ergernissen liepen zo hoog op dat Kim en Antoine een pauze besloten in te lassen. Toch hield Kim een slag om de arm. "Elk sprookje heeft zijn dieptepunt en eindigt uiteindelijk ook mooi. Er staat nog niet 'the end' achter, dus we zullen zien waar het eindigt."

Kim vertrekt

Of het MAFS-koppel uiteindelijk besluit te scheiden, is nog even afwachten tot de slotafleveringen. Maar een Instagram-post van Kim lijkt veelzeggend; ze laat weten weer terug te verhuizen naar Tenerife. "Lieve allemaal, Nederland je was geweldig maar ik ga terug naar het geweldige mooie eiland om hier weer een mooi, nieuw avontuur aan te gaan", laat ze haar fans weten. 

Scheiden van Antoine?

Daarmee lijkt ze te hinten op een breuk met Antoine. Het lijkt velen onwaarschijnlijk dat Antoine ook zijn biezen pakt naar het zonovergoten eiland en alles achter te laten in Brabant. Een langeafstandsrelatie zou nog kunnen, maar het verloop van het MAFS-avontuur belooft niet veel goeds...

Slotafleveringen

Dat ellenlange wachten zit er bijna op. De definitieve 'getrouwd blijven of scheiden'-eindgesprekken komen volgende week op tv, verspreid over de dinsdag en woensdag. Videoland-vooruitkijkers weten stiekem al hoe het zit. Tenminste, bij twee koppels. Zo is al bekend of Astrid en Sander nog getrouwd zijn. Ook weten we al hoe het afloopt met Joep en Caroline.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.