Rob Goossens

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Goossens

‘Had Arjan wel gekozen moeten worden voor Married At First Sight?’

|
|

Laatste update:

Married At First Sight-deelnemer Arjan voelt zich verkeerd neergezet in het tv-programma. Veronica Superguide-columnist Rob Goossens vraagt zich af of hij überhaupt wel door de experts gekozen had moeten worden: “Moet iemand dan niet tegen zichzelf in bescherming genomen worden?

Arjan baalt van Married At First Sight

Arjan uit Married At First Sight is waarschijnlijk de meest bekritiseerde deelnemer van het tv-programma ooit. En daar baalt hij enorm van. Arjan vindt namelijk dat hij in het tv-programma verkeerd is neergezet. Hij heeft het dan bijvoorbeeld over de – wegens paniekaanvallen – gecancelde huwelijksreis met Maurice: “Ik had een doktersadvies om niét in het vliegtuig te stappen. Dat hebben ze niet laten zien of verteld. Ik ben anders neergezet dan de enthousiaste, startende ondernemer die ik ben.

'Redenen om een andere partner te zoeken'

RTL Boulevard belde vandaag met Arjan voor wat extra details. Veronica Superguide-columnist Rob Goossens vertelt dat Arjan opnieuw liet weten last te hebben van paniekaanvallen, dat hij op doktersadvies niet mocht vliegen en dat hij hoogsensitief is. “En ja, dan krijg ik toch een beetje medelijden met hem.” Hij vraagt zich daarom af of Arjan überhaupt wel door de experts geselecteerd had moeten worden: “Moet iemand dan niet tegen zichzelf in bescherming genomen worden? (…) Als jij van de dokter niet mag vliegen… Ja, je gaat niet op huwelijksreis naar Texel. Dat lijken me praktische redenen om naar een andere partner te zoeken.

Rob vindt daarom dat kijkers iets milder over Arjan mogen zijn: “Ik snap de kritiek op hem heel goed, omdat het niet in de geest is van [Married At First Sight] om zo snel te zeggen: ‘Dit gaat ‘m niet worden.’ Maar niemand verdient het om bakken met stront over zich heen te krijgen."  

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4. Married At First Sight is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken doe je via Videoland.

Lees verder