• Married at First Sight
  • RTL
  • TV

MAFS-Arjan waarschuwt: 'Wees voorzichtig met oordelen'

Maurice en Arjan

Afgelopen dinsdag konden we allemaal zie hoe het afliep met het huwelijk van Maurice en Arjan in Married at First Sight: niet zo goed. Veel kijkers richten hun héle negatieve pijlen nu op de veelbesproken Arjan, maar die waarschuwt hen nu om voorzichtig te zijn met hun oordelen.

 

Een unicum voor MAFS: een koppel dat niet eens op huwelijksreis gaat! Het overkwam Arjan, die de match tussen hem en Maurice totaal niet zag en er zelfs drie paniekaanvallen door kreeg. Uiteindelijk ging Maurice in zijn uppie naar honeymoon-bestemming Porto, waar hij via een brief van Arjan te horen kreeg dat die de match ook niet meer verder wilde onderzoeken. Arjan laat nu via Insta van zich horen. 

 

'Wees voorzichtig'

Arjan maakt via een soort spreuk duidelijk dat cupido niet te peilen is. "Liefde laat zich ontmoeten, liefde laat zich vinden. Liefde omarmt en verstrengeld zich op haar eigen gekozen tijd. Liefde laat zich niet dwingen." Volgens de deelnemer kan je proberen om de liefde te analyseren, zelfs met wiskundige methodes, maar: "Liefde kiest zelf en dat maakt de liefde zo bijzonder.. zo speciaal! Dus laat de liefde los en liefde zal jou vinden..."

 

Ook waarschuwt-ie dat niet alles is zoals wij het in compacte vorm op ons scherm zagen: "Wees lief voor elkaar! Elk verhaal is vaak groter en heeft vaak veel meer inhoud dan je meteen kan zien. Wees voorzichtig met oordelen!" In de comments vinden we ondertussen vooral mensen die doorgaan met het door Arjan zo gehate 'oordelen': heel veel kijkers vinden dat hij niet mee had moeten doen met zo'n experiment omdat hij te snel zou hebben opgegeven.

Spoilers voor volgende week

De meerderheid van het MAFS-publiek zit dus overduidelijk in team-Maurice en voor hen komt er wat moois aan hoor! Let wel op: nu volgen spoilers voor de aflevering van volgende week, die nu al op Videoland staat. Nou, komt-ie: maak je klaar voor een vrolijke, dikke plottwist in het MAFS-verhaal van Maurice. Omdat de experts ook vonden dat Maurice nog een kans verdiende, gaan ze 'm nu proberen te matchen aan drie mannen die erg ver kwamen in het matchingsproces. Maurice mag nu, zonder te trouwen, lekker gaan daten met deze drie heren. Gelukkig blijven Carlo Boszhard en de MAFS-camera's er gewoon bij zodat we de dates kunnen volgen.

married at first sight
© videoland

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.