Plottwist: eindelijk goed nieuws voor MAFS-Maurice!

Married at First Sight

Een verrassend fijne twist in Married at First Sight! De makers van het 'Trouwen Zonder Kijken'-programma op RTL 4 kwamen in de nieuwste afleveringen met een bijzonder voorsteel voor Maurice, die zijn héle prille huwelijk met de veelbesproken Arjan eigenlijk na de huwelijksnacht al zag stranden.

 

Let op: er volgen spoilers voor Married at First Sight aan de hand van de nieuwste aflevering, die nu al op Videoland staat, maar volgende week pas op tv komt.

 

Nou, wat goeeeeed. De MAFS-experts en Maurice maakten Arjan in deze aflevering heel duidelijk dat ze niet vonden dat hij het experiment - en daarmee dus ook Maurice - een eerlijke kans gaf. Er werd zelfs getwijfeld aan zijn intenties. De grote teleurstelling richting Arjan maakte gelukkig al snel plaats voor... een vrolijke plottwist! Arjan moest de 'confrontatiekamer' verlaten, waarna Carlo Boszhard en de experts Maurice een bijzondere verrassing gaven! 

Married at First Sight
© Videoland

Gloednieuwe mannen

Expert Patrick legde uit dat er gedurende het matchingsproces meerdere mannen naar boven borrelden. Zij zaten heel dicht tegen de ultieme match met Maurice aan. Drie van deze mannen krijgen nu alsnog een kans! Maurice staat ervoor open om Dennis, Davide en Patrick te ontmoeten. Gelukkig hoeft hij niet eerst te trouwen voor hij ze mag ontmoeten.

 

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Kijkers riepen eerder al op om Maurice nog een kans te geven bij andere mannen, los van Arjan, en dat gaat nu dus gebeuren. Carlo Boszhard benadrukte dat we dit ook nog gewoon te zien krijgen - ondanks dat het natuurlijk een beetje buiten het format valt. En de makers laten er geen gras over groeien: volgende week zien we al de eerste date tussen Maurice en één van de drie mannen!

 

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.