Evi Hanssen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Evi Hanssen

Komt Evi Hanssen nog terug op de buis?

|
|

Laatste update:

De Vlaamse presentatrice Evi Hanssen stopte afgelopen zomer met 3 Op Reis. Voorlopig zit een comeback er even niet in. In Veronica Superguide vertelt Evi dat ze even niet zit te wachten op een nieuw tv-programma.

Evi zat regelmatig aan tafel bij De Wereld Draait Door, presenteerde Expeditie Robinson én deed mee aan Wie is de Mol? Ze presenteerde natuurlijk jarenlang 3 op Reis, waar ze afgelopen zomer mee stopte. Tegenwoordig maakt ze radio met Ruud de Wild op NPO Radio 2, waar ze om de week een week in de uitzending zit (afgewisseld met Viviënne van den Assem).

Deze radiocarrière betekent helaas wel dat Hanssen voorlopig in elk geval niet op tv terugkeert. “Sinds ik om de week in Nederland radio maak met Ruud de Wild, blijft er weinig ruimte over. Daarom sla ik veel af. Inmiddels verkies ik rust en programma’s waar ik voldoening uit haal boven succes en bekendheid.”

Evi Hanssen voortaan op de radio

In tegenstelling tot de populaire wijsheid dat ‘Nederlanders nuchter zijn’, wordt Hanssen in België minder vaak herkend dan in Nederland. “Als je kickt op herkend worden, dan moet je BN’er worden. In België zijn mensen daar te nuchter voor. Ik heb zowel met BN’er als BV’er (bekende Vlaming - Red.) niet zo veel. Soms zegt mijn vriend: ‘Mensen staren naar je’, maar ik heb het meestal niet eens in de gaten.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Voorlopig blijft het wat Evi betreft even bij radio, haar boek over stoppen met alcohol én haar ‘meditatieplatform’ Nog Negen Minuten.

Deze week in Veronica Superguide

In de nieuwe Veronica Superguide praten vriend en vijand over zanger/presentator Gordon. Volgens DJ Erik de Zwart is Gordon ‘een borderliner die een psychiater nodig heeft.’ Columnist Rob Goossens haalt hard uit naar Rogier Smit, die een geestig tv-duo vormde met Frank Jansen. Volgens Goossens mist niemand iets nu Rogier niet meer op tv komt.

Johnny de Mol zwoegt om zijn talkshow HLF8 te verbeteren. Hij is niet blind voor de kritiek, maar neemt het met een korreltje zout. Frank Boeijen deed één keer een gastoptreden in The Voice of Holland, waarna hij besloot: Dit ga ik dus nóóit meer doen!’ Tot slot praten Spike van Zoest (Di-Rect) en Cesar Zuiderwijk (The Golden Earring) over de nieuwe talentenjacht The Tribute - The Battle of the Bands.

De nieuwe Veronica Superguide ligt vanaf vandaag in de winkel.

Lees verder