Frank Boeijen en Sjors van der Panne in TVOH

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Boeijen en Sjors van der Panne in TVOH

Frank Boeijen: ‘Ik doe nóóit meer TVOH’

|
|

Laatste update:

Zanger Frank Boeijen kan trots zijn op zijn rijke muzikale carrière, door hits als Kronenburg Park, Zwart Wit en Zeg me dat het niet zo is. In Veronica Superguide vertelt de zanger over zijn nieuwe album Subliem Gebaar én die ene keer dat hij te zien was in The Voice of Holland. ‘Eigenlijk wilde ik dat niet doen.’

In 2014 zong TVOH-kandidaat Sjors van der Panne Zeg me dat het niet zo is in de finale van het programma. Frank Boeijen werd opgetrommeld om er een duet van te maken. “Eigenlijk wilde ik dat niet doen, maar Sjors zong Zeg me dat het niet zo is, en ik vind hem een aardige jongen, dus we hebben dat samen daar gezongen. Maar daarna wist ik: dit ga ik dus nooit meer doen.”

Sjors werd uiteindelijk tweede, maar Frank Boeijen zagen we niet meer terug in het programma. De zanger vertelt dat hij wél als coach en jurylid uitgenodigd is. “Ik ben er wel voor gevraagd, ook door andere talentenjachten, maar ik heb bedankt voor de eer. Laat mij maar gewoon liedjes zingen.”

Nieuw seizoen The Voice of Holland

Frank Boeijen is wereldberoemd in Nederland, maar de televisiewereld zoekt de zanger nauwelijks op. “Wat betreft mijn privéleven: ik scherm dat af omdat het je kwetsbaar maakt. Ik zal ook nooit een cameraploeg in mijn huis toelaten, omdat er een heleboel idioten rondlopen en die hoeven niet te weten hoe ik woon.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Afgelopen vrijdag ging het nieuwe seizoen van The Voice of Holland van start. Na de eerste uitzending kwam er aardig wat kritiek op de nieuwe ‘block’-knop, en Glennis Grace liet zich meteen van haar felle kant zien.

Je ziet The Voice of Holland elke vrijdag op RTL4, vanaf 20:00 uur.

Deze week in Veronica Superguide

In de nieuwe Veronica Superguide praten vriend en vijand over zanger/presentator Gordon. Volgens DJ Erik de Zwart is Gordon ‘een borderliner die een psychiater nodig heeft.’ Columnist Rob Goossens haalt hard uit naar Rogier Smit, die een geestig tv-duo vormde met Frank Jansen. Volgens Goossens mist niemand iets nu Rogier niet meer op tv komt.

Johnny de Mol zwoegt om zijn talkshow HLF8 te verbeteren. Hij is niet blind voor de kritiek, maar neemt het met een korreltje zout. Presentatrice Evi Hanssen stopte deze zomer met 3 Op Reis, en waarschijnlijk zien we haar voorlopig niet meer terug op de buis.

Tot slot praten Spike van Zoest (Di-Rect) en Cesar Zuiderwijk (The Golden Earring) over de nieuwe talentenjacht The Tribute - The Battle of the Bands.

De nieuwe Veronica Superguide ligt vanaf vandaag in de winkel.

Lees verder