Johnny de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny de Mol

Johnny de Mol ‘snapt kritiek op HLF8’

|
|

Laatste update:

Als zoon van John de Mol kreeg Johnny vorig jaar zijn eigen talkshow: HLF8. Het praatprogramma kreeg vanaf het begin flinke kritiek, die Johnny soms best begrijpt: “Ik lig onder een vergrootglas.”

In Veronica Superguide praat Johnny de Mol over de eerste maanden HLF8. Hij is enerzijds best tevreden, maar voelt óók dat het beter kan. De kijkcijfers zijn nog niet super, maar daar haalt de presentator juist energie uit. ‘Die kijkcijfers voelen als een positieve drive: ik kan ze omzetten in nog meer enthousiasme voor dit programma.’

Daarnaast krijgt De Mol ook kritiek op de inhoud van HLF8, maar volgens hem hoort dat er nu eenmaal bij. ‘Ik lig onder een vergrootglas, want ik heb een voorsprong als zoon van John de Mol.’ Online kritiek doet hem niet zoveel (als hij het al leest), maar recente sneren van Harry Mens en Angela de Jong begrijpt De Mol ergens wel.

Kritiek op HLF8 van Johnny de Mol

Volgens Mens durft niemand ‘nee’ te zeggen tegen een optreden in HLF8, omdat ze als de dood zijn om John de Mol senior te trotseren. Volgens Johnny merkt hij daar niets van: ‘Ik weet niet of ze daadwerkelijk met tegenzin komen, maar die indruk krijg ik niet.’ Dat Johan Derksen recent nog liep te klagen dat hij geen zin had om bij HLF8 te komen vergeten we maar even. De uitzending waarin hij tóch verscheen was overigens enorm grappig, ook al ging Angela de Jong daarna vol op het orgel.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De Jong vond dat Johnny genoeg flair had voor zijn eigen talkshow, maar vond het wel gênant dat zijn tante Linda de Mol én zijn moeder Willeke Alberti in één week aanschoven. ‘Dat snap ik wel. Ik ben het misschien niet altijd eens met wat ze schrijft, maar ik vind Angela verder een wereldwijf. Uiteindelijk is het ook gewoon prima als er over geluld wordt, maar ik trek me weinig aan van die meningen.’

Je ziet HLF8 elke werkdag op SBS6, om 19:30 uur.

Deze week in Veronica Superguide

In de nieuwe Veronica Superguide praten vriend en vijand over zanger/presentator Gordon. Volgens DJ Erik de Zwart is Gordon ‘een borderliner die een psychiater nodig heeft.’ Columnist Rob Goossens haalt hard uit naar Rogier Smit, die een geestig tv-duo vormde met Frank Jansen. Volgens Goossens mist niemand iets nu Rogier niet meer op tv komt. Evi Hanssen stopte deze zomer met 3 Op Reis, en waarschijnlijk zien we haar voorlopig niet meer terug op de buis.

Frank Boeijen deed één keer een gastoptreden in The Voice of Holland, waarna hij besloot: Dit ga ik dus nóóit meer doen!’ Tot slot praten Spike van Zoest (Di-Rect) en Cesar Zuiderwijk (The Golden Earring) over de nieuwe talentenjacht The Tribute - The Battle of the Bands.

De nieuwe Veronica Superguide ligt vanaf vandaag in de winkel.

Lees verder