The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Voice of Holland

Dít programma vervangt The Voice of Holland op RTL 4

|
|

Laatste update:

Wat gaat RTL met de vrijdagavond doen nu The Voice of Holland volledig uit de uitzendschema's is getrokken? Carlo Boszhard blijkt de reddende engel. RTL haalt zijn nieuwe seizoen I Can See Your Voice naar voren.

Eigenlijk zou het nieuwe I Can See Your Voice-seizoen pas op donderdag 20 februari beginnen, maar nu de stinkende beerput rondom vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik volledig wordt opengetrokken door Tim Hofmans BOOS, heeft RTL besloten het TVOH-seizoen te schrappen in afwachting van een extern onderzoek. 

I Can See Your Voice in plaats van The Voice

Een RTL-woordvoerder heeft aan het AD bekendgemaakt hoe het schema nu in elkaar zit. I Can See Your Voice is de komende vrijdagen om 20:00 uur te zien op RTL 4. Omdat dit programma ietsje korter duurt dan The Voice, begint talkshow Beau om 21:30 uur in plaats van 22:00 uur.

Alle The Voice-ophef op een rij

Raak je de kluts kwijt door al die ontwikkelingen? We nemen alles rustig met je door.

Dít programma vervangt The Voice of Holland op RTL 4

Gisteren bracht Linda de Mol naar buiten dat ze het uitmaakt met Jeroen Rietbergen en dat was de zoveelste wending in de Voice-saga nu het YouTube-programma BOOS van Tim Hofman de Voice-beerput in volle vaart opentrekt. BOOS deed lang onderzoek en komt donderdag met een uitzending over de vermeende seksuele misstanden en machtsmisbruik binnen The Voice of Holland.Bandleider Jeroen gaf zijn aandeel al toe en besloot op te stappen. Tegen coach Ali B ligt een aangifte. Hij zet vol de tegenaanval in en herkent zich niet in de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Het Voice-kaartenhuis donderde eerder al verder in elkaar toen bekend werd dat grote sponsor T-Mobile afhaakt. Ook coach Anouk houdt het voor gezien en noemt The Voice 'een corrupte bende'.

RTL legt The Voice of Holland ondertussen helemaal stil in afwachting van eventuele uitkomsten van het onderzoek. Er is inmiddels ook een meldpunt voor Voice-slachtoffers geopend.

Lees verder