Jeroen Rietbergen en Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeroen Rietbergen en Linda de Mol

Linda de Mol komt met statement: 'Relatie Jeroen Rietbergen verbroken'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Linda de Mol kwam zojuist met een statement op LINDA.nl. Ze heeft het uitgemaakt met Jeroen Rietbergen, die afgelopen zaterdag erkende zich tijdens zijn jarenlange job als bandleider van The Voice of Holland schuldig te hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag.

"Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie", begint ze het statement. "Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weet wat waar is en wat niet.

Over en uit met Jeroen Rietbergen

"Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken", onthult ze. "Jeroen woont niet meer bij mij." Ze pakt voorlopig rust en zoekt de luwte op. "Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten. Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes, dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is."

Alle Voice-ophef op een rij

De beuk tussen Linda en Jeroen is de zoveelste wending nu het YouTube-programma BOOS van Tim Hofman de Voice-beerput in volle vaart opentrekt. BOOS deed lang onderzoek en komt donderdag met een uitzending over de vermeende seksuele misstanden en machtsmisbruik binnen The Voice of Holland.Jeroen gaf zijn aandeel dus al toe en tegen coach Ali B ligt een aangifte. Hij zet vol de tegenaanval in en herkent zich niet in de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. Het Voice-kaartenhuis donderde gisteren nog verder in elkaar toen bekend werd dat grote sponsor T-Mobile afhaakt. Ook coach Anouk houdt het voor gezien en noemt The Voice 'een corrupte bende'.

RTL legt The Voice of Holland ondertussen helemaal stil en wil dat er een onafhankelijk onderzoek komt.

Lees verder