Chantal Janzen en Dan Karaty

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen en Dan Karaty
Holland's Got TalentTV

Dit is de vernieuwde jury van Holland’s Got Talent!

|
|

Laatste update:

De voorbereidingen van een nieuw seizoen Holland’s Got Talent zijn in volle gangRTL Boulevard heeft bekendgemaakt wíe de talentvolle kandidaten zal jureren. Naast Chantal Janzen en Dan Karaty zijn er twéé nieuwe gezichten: Edson da Graça én Marc-Marie Huijbregts.

 

Chantal Janzen is al sinds seizoen 6 vast jurylid, en Dan Karaty wás tot en met het 10de seizoen een vast gezicht. Edson da Graça presenteerde eerder o.a. Willem Wever en Uit het Rood.

Marc-Marie Huijbregts komt een beetje als een verrassing, maar zijn deelname is ook weer niet héél verrassend. De zanger/cabaretier was één van de sterren van The Masked Singer en heeft veel succes met zijn podcast, samen met schrijfster Aaf Brandt Corstius. Toevallig was daar deze week een relletje over, toen hij zei dat Birgit Schuurman zich met haar eigen zaken moest bemoeien. Bij nader inzien vond Schuurman dat zelf ook!

Nieuw HGT, nieuwe jury!

Voorheen zaten Paul de Leeuw, Angela Groothuizen en Ali B. in de jury van Holland’s Got TalentPaul de Leeuw vertrok bij RTL om Busje Komt Zo te maken, en Ali B. werd het onderwerp van een fikse controverse. Alleen van Angela Groothuizen is niet bekend waarom ze niet terugkeert.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder