• TV

Birgit Schuurman laat van zich horen na uithaal Marc-Marie Huijbregts

Brigit Schuurman

Cabaretier Marc-Marie Huijbregts haalde flink uit naar Birgit Schuurman in zijn podcast Marc-Marie en Aaf vinden iets. Birgit had in een interview een opmerking gemaakt over zijn stem, maar daar komt ze nu op terug.

De actrice en zangeres had in een interview met LINDA gezegd dat als ze een man ontmoet, ze de stem wel belangrijk vindt. “Niet dat hij dan een stem heeft als Marc-Marie”, sneerde ze. In zijn podcast reageerde de cabaretier dat hij het ‘voice-shaming’ vond en hier helemaal niet om gevraagd heeft.

Niet sjiek

Hierop plaatste Birgit in haar Instagram stories een excuses. Ze had daarvoor ook al een dm gestuurd naar het Instagram-account van Marc-Marie en Aaf vinden iets om haar excuses direct naar Marc-Marie te maken.

De actrice zegt dat ze even niet wist waar het over ging, maar herinnerde zich toen dat ze inderdaad iets in een interview had gezegd met betrekking tot wat ze wel of niet aantrekkelijk vindt qua stem. “Tja, ik kan niks anders zeggen dan: Is inderdaad niet tof om zoiets te zeggen. Niet sjiek om iemand af te vallen op een punt waar ie zelf niks aan kan doen”, begint Birgit haar excuses. 

Screenshot Marc Marie
© M-Brunopress/Patrick van Emst

Marc-Marie heeft hier vooralsnog niet op gereageerd. Zijn juicy podcast, waarin Marc-Marie zelf ook wel eens een BN’er-sneer uitdeelt, is wekelijks te horen, dus wie weet horen we binnenkort meer hierover!