Marc-Marie Huijbregts fileert Dionne Stax: ‘Superirritant!’

Marc-Marie Huijbregts en Dionne Stax

Sybrand Niessen stopte met Droomhuis Gezocht vanwege ‘een te drukke agenda’, en werd vervangen door Dionne Stax, terwijl Carrie ten Napel een grotere rol in het populaire programma kreeg. Marc-Marie Huijbregts keek ontzettend graag naar Sybrand Niessen, maar ergert zich mateloos aan zijn vervanger!

In de podcast Marc-Marie en Aaf Vinden Iets vertelt Huijbregts dat hij ontzettende jeuk krijgt van Dionne Stax. Marc-Marie trok meteen een vies gezicht toen hij haar naam nog maar uitsprak, waarna hij zelf schrok: “Soms vergeet ik dat het ook op beeld is!”

“Wat zo irritant is aan Droomhuis Gezocht… Ik vind Sybrand Niessen prima. Het is niet dat je denkt: er is niemand die dit beter kan, maar hij doet het heel erg leuk. Dionne Stax kan ten eerste alleen maar met de man communiceren. Zij zit de hele tijd een beetje flirterig op Dolf of Rolf, en die Dolf ging de hele tijd een beetje van die nare dingen zeggen. ‘Nou, ik had niet verwacht dat ik ooit met jou op een bed zou zitten.’ En dan gaat Dionne Stax zo in de camera kijken van: “We gaan door!” En die vrouw zit er de hele tijd bij.”

Marc-Marie Huijbregts fileert Dionne Stax: ‘Superirritant!’

Droomhuis Gezocht werkt op de irritatiespier

Volgens Aaf Brandt Corstius zouden deze gesprekjes ook grappig bedoeld kunnen zijn, maar daar wil Marc-Marie niet aan. “Ik vind het superirritante tv!” Volgens Huijbregts komt het door Stax’ persoonlijkheid. “Zij wil altijd gewoon een beetje op die tour met mannen, gewoon. Er zijn van die vrouwen die dat hebben, die kunnen eigenlijk alleen… Er zijn ook van die mannen die alleen op een flirterige manier met je kunnen praten.”

Dionne Stax kreeg onlangs ook al flinke kritiek van Johan Derksen, maar maakte indruk in Sterren op het Doek, waarin ze vertelde over de heftige periode waar ze de laatste tijd doorheen ging.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Droomhuis Gezocht trekt in het nieuwe seizoen ruim 1 miljoen kijkers per aflevering, dus Marc-Marie líjkt een beetje alleen te staan in zijn ergernis. In Lang Leve de Liefde zagen we vorige David: een man die zó opzichtig flirtte dat kijkers er angstig van werden.