Lang leve de liefde

Veronica Superguide logo
Lang leve de liefde

Kijkers Lang Leve de Liefde gruwelen van 'enge' David

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Cintha Rood

Het datingprogramma Lang Leve de Liefde staat garant voor tenenkrommende momenten of figuren waar kijkers weinig liefde voor voelen.

Donderdagavond was dat laatste weer het geval bij Lang Leve de Liefde. David had een date met de blonde Mariska. Hij complimenteerde haar al gauw met haar uiterlijk aan het begin van de date. En dat is natuurlijk hartstikke aardig, maar David stapte vervolgens razendsnel over van romantische moves naar vragen over Mariska's favoriete lingeriesetje.

Kijkers Lang Leve de Liefde gruwelen van 'enge' David

Zijn gedrag vertoonde de eerste #metoo vibes toen hij daarna vertelde wat hij met Mariska wilde doen, zodra hij haar in lingerie zou zien. De date was toen net maar begonnen. Vanaf dat moment was David niet meer te houden.

Kijkers Lang Leve de Liefde gruwelen van 'enge' David

'Verbale aanranding'

Kijkers konden niet aanzien dat David niet doorhad hoe weinig interesse Mariska in hem had, en hoe overduidelijk het was dat hij met haar het bed in wilde duiken. Al zijn gespreksonderwerpen gingen over lichamelijk contact en hoe leuk hij Mariska vond, die steeds minder zin had in Davids moves. De term '(verbale) aanranding' kwam regelmatig langs op Twitter.

Kijkers Lang Leve de Liefde gruwelen van 'enge' David

'Verschrikkelijk ongemakkelijk'

Voor sommige kijkers van Lang Leve de Liefde ging Davids gedrag te ver. Een aantal van hen vroeg zich af waarom er niet werd ingegrepen tijdens de date.

Eind goed al goed. Tenminste: voor Mariska. Toen David en Mariska aan het einde van het programma mochten beslissen of ze de date wilden verlengen, zei Mariska heel duidelijk dat ze geen behoefte had aan meer David in haar leven, en liep ze na een ongemakkelijke knuffel weg.

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder