Paul de Leeuw in Busje Komt Zo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paul de Leeuw in Busje Komt Zo
TV

Paul de Leeuw keert terug met Busje Komt Zo!

|
|

Laatste update:

Busje Komt Zo was één van de grootste tv-verrassingen van vorig jaar. Paul de Leeuw bewees na de minder geslaagde presentatie van Op1 dat hij écht nog leuke programma’s kan maken. Goed nieuws: Busje Komt Zo keert terug voor een tweede seizoen!

Paul de Leeuw meldt dit op zijn Instagram-pagina. Volgens de presentator start Busje Komt Zo weer in mei, en vinden de opnames vanaf april plaats. De aankondiging was óók meteen een uitnodiging: als je een bezoekje van De Leeuw en zijn kompaan Hans Kesting nodig hebt, dan kun je ze bereiken.

Busje Komt Zo

Paul de Leeuw overwoog bijna te stoppen met zijn vaste tv-werk, nadat zijn periode bij Op1 niet zo goed beviel. Uiteindelijk kwam BNNVARA nét op tijd om hem van gedachten te laten veranderen. Gelukkig, want na een aarzelend begin scoorde Busje Komt Zo behoorlijk goed.

Eén van de hoogtepunten van het eerste seizoen was het interview dat Paul had met zangeres Adele. Door een fout van een Australische journalist werden er ineens allemaal extra eisen gesteld, waardoor De Leeuw het op een gegeven moment óók niet meer wist!

Wil je misschien nog iets aan míj vragen, Adele?”

Je ziet het nieuwe seizoen van Busje Komt Zo in de loop van mei.

Lees verder