Adele

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Adele

Adele verwikkeld in televisierel!

|
|

Laatste update:

De Britse zangeres Adele is betrokken geraakt bij een bizar televisieschandaal! Een interview met de diva verliep niet volgens plan, waardoor een Australische tv-zender flink in de penarie zit.

De Australische journalist Matt Doran sprak met Adele, omdat zijn zender Channel Seven het speciale concert van de diva had aangekocht. Al snel kwam het gesprek op Adeles nieuwe album 30, maar toen moest Doran toegeven dat hij de plaat nog niet geluisterd had, behalve het nummer Easy on Me. De Britse krant The Guardian meldt het hele verhaal.

Adele beende niet woedend weg en praatte ongeveer een half uurtje met de journalist. Doran checkte zijn mailbox nog een keer en vond daar inderdaad een mailtje met een link naar Adeles nieuwe plaat. Platenmaatschappij Sony reageerde echter níet zo begripvol en weigert de beelden van het gesprek vrij te geven.

Iemand heeft een héle slechte dag

Doran reageert verslagen op de blunder: “Ik heb een fout gemaakt, maar ik wilde Adele absoluut niet beledigen. Het is de belangrijkste email die ik ooit gemist heb…” Channel Seven zendt het concert van Adele nog gewoon uit, maar het interview dus niet. Beetje jammer dus, dat Channel Seven de enige Australische zender was die de artiest mocht interviewen!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Op Instagram plaatste de journalist vóóraf een leuke foto, omdat hij zoveel zin had in het interview. Op dit moment wordt hij daar door duizenden mensen tegelijk in de zeik genomen. Als je denkt dat je een slechte dag hebt, dan zijn de comments wel leuk om te lezen: dat relativeert weer lekker weg.

Adele in Nederland!

In Nederland is het speciale concert van Adele op dinsdag 23 november te zien op NPO3. Daarnaast wordt de zangeres geïnterviewd door Paul de Leeuw in de volgende aflevering van Busje Komt Zo, op 25 november. Overal waar gewerkt wordt worden foutjes gemaakt, zoals in De Slimste Mens, bij de Oscars én in grote Hollywood-films. Voor de interviewer zal het een schrale troost zijn...

Lees verder