Dan Karaty

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dan Karaty

Dan Karaty keert terug op TV na depressie

|
|

Laatste update:

Danser en jurylid Dan Karaty was al een tijdje niet te zien op tv vanwege een oogoperatie, maar in januari 2022 keert hij eindelijk terug. Tegen Privé vertelt hij dat ie een zware periode onderging en zelfs depressief was. 

Geen vreugdedans 

De pandemie gaf de danser tijd voor zelfreflectie, maar dat pakte niet zo goed uit. “Ik keek naar wie ik was, hoe ik me naar buiten presenteerde en wat ik prioriteiten gaf. Ik werd depressief, belandde in een heel donkere periode en vond mezelf op een donkere plek.” 

Eye-opener 

Eerder liep de Amerikaan nog een ooginfectie op, die hem misschien zelfs blind aan één oog zou maken. Alles ging gelukkig de goede kant op, dus reden voor Dan om zich superblij te voelen. Maar niets bleek minder waar, want de choreograaf bleef achter met zijn depressie. “De worsteling in én met mezelf was zwaar. Ik kwam erachter dat de scheidslijn tussen werk en privé steeds meer vervaagde, iets waar uiteindelijk ook mijn gezin de dupe van werd.

Nu gaat het inmiddels veel beter met multitalent Dan en ook zijn ooginfectie lijkt weg te zijn. We kunnen niet wachten om hem op tv te zien en zodra we weten in welk programma hij zit, hoor je van ons!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder