Volgens Angela Groothuizen komt Holland's Got Talent volgend jaar terug

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Volgens Angela Groothuizen komt Holland's Got Talent volgend jaar terug

‘Holland’s Got Talent volgend jaar terug’

|
|

Laatste update:

De talentenjacht Holland’s Got Talent komt volgend jaar terug. Angela Groothuizen sprak bij De Perstribune op Radio 1 over haar toekomst als jurylid, en verklapte dat er een comeback aankomt. Naar aanleiding van de TVOH-rel vertelde ze ook over een naar incident met zanger Meat Loaf.

Margreet Reijntjes en Ron Vergouwen spraken met Angela Groothuizen over de enorme rel rond The Voice of Holland. Heeft dit de zin van Groothuizen om in jury’s te zitten niet een beetje verpest? “Ik heb altijd veel plezier gehad met dit soort programma’s. Holland’s Got Talent komt volgend jaar terug, daar ben ik niet bij. Misschien dat The Voice Senior ooit nog terugkomt… je weet nooit of ze je nog willen.”

Heb ik dan niet opgelet?

Groothuizen was flink onder de indruk van Waylon, die eerder deze week in tranen sprak over het vermeende misbruik dat plaatsvond bij The Voice of Holland. “Die vertelt wel hoe wij ons allemaal voelen. ‘Heb ik dan niet opgelet? Ben ik dan niet alert genoeg geweest?’ Dit raakt ons allemaal, en ik vind dat we allemaal onze verantwoordelijk moeten nemen. Er is iets ontstaan waardoor mensen echt beschadigd zijn geraakt.”

Groothuizen zelf vertelde dat ze door de jaren heen óók vaak ongepast benaderd werd door mannen, maar dat ze dat nooit accepteerde. Als voorbeeld gaf ze aan dat de (onlangs overleden) zanger Meat Loaf haar na hun optreden ineens op de mond zoende. “Met even een tong erin! Eigenlijk is het te gek voor woorden, dat je altijd maar een prooi bent.”

Lees verder