Jeffrey Schenk in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeffrey Schenk in The Voice of Holland

TVOH-kandidaten in grote onzekerheid

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Na de verschrikkelijke aantijgingen in de uitzending van BOOS zijn de kandidaten van het huidige seizoen TVOH nogal van de leg. Enerzijds zijn ze enorm geschrokken, maar tegelijkertijd zijn ze bitter teleurgesteld. Hoe zit het nu met ‘hun’ seizoen?

RTL Boulevard sprak met verschillende deelnemers van The Voice of Holland. Jeffrey Schenk (aka de vriend van Peter Lusse) meldde dat het voorlopige einde van The Voice ‘ontzettend zuur’ is. “Je hebt daar heel veel tijd ingestoken, maar het stelt niks voor in vergelijking met wat daar gebeurd is.” Door de ernst van de vermeende feiten voelt Schenk de bui al hangen. “De kans dat dit seizoen nog afgemaakt kan worden, wordt steeds kleiner.”

Stacey Saturno heeft ook nog niets gehoord over een vervolg van TVOH. “Ik denk dat ze achter de schermen bezig zijn met ‘damage control’, voordat ze ons te woord kunnen staan.” Volgens Schenk is TVOH op zich een mooi programma, en zou het jammer zijn als The Voice voorgoed verdwijnt. Gisteravond sprak RTL-baas Peter van der Vorst vergelijkbare woorden.

De lol is er wel van TVOH af

Volgens Veronica Superguide-columnist en RTL Boulevard-expert Rob Goossens is de teleurstelling van de kandidaten best begrijpelijk. De opnames van het huidige seizoen zijn al voor een groot deel afgerond, dus sommige artiesten wisten al dat ze best ver zouden komen. “Die zien nu eigenlijk dat deel van hun leven weggestreept worden.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De kans dat het huidige seizoen van TVOH wordt afgemaakt is bijzonder klein. Volgens Goossens zou het óók kunnen dat de kandidaten er zélf klaar mee zijn. “Ik zou het helemaal niet gek vinden als er nu een hoop kandidaten zijn die denken ‘De lol is er voor mij wel af.”

Hier vind je alle reacties op de uitzending van BOOS, waarin medewerkers van TVOH werden beschuldig van machtsmisbruik, grensoverschrijdend gebruik en zelfs seksueel misbruik.

Lees verder