B&B Vol Liefde-Dave ontkent uitlatingen Denise: ‘Was niet ongewenst’

Door Alie Sierkstra
b&b vol liefde dave rtl boulevard

Hoe is het nu met B&B Vol Liefde-deelnemer Dave? Hij kan zich niet vinden in de uitlatingen die Denise deed over een voorval tijdens de opnames: “Het contact was altijd leuk.

Geen contact tussen Dave en Denise

Het leek er een hele poos op dat Denise en Dave een leuke klik hadden. Na verloop van tijd werd het voor Dave echter duidelijk dat een romantische relatie er niet in zat. En dat vond Denise gezien zijn eerdere gedrag – de twee hadden bijvoorbeeld gezoend – onbegrijpelijk. Dave vertelt aan RTL Boulevard in eerste instantie nog wel begrip te hebben gehad voor de emotionele reactie van Denise. Hij had echter wel verwacht dat Denise later nog contact zou zoeken: “Om het even als twee volwassen mensen te bespreken.

'Suggesties'

Denise liet gisteren weten dat ze tijdens de opnames van B&B Vol Liefde een melding had gemaakt van een voorval. ''Onder het excuus van drank komen mannen nog steeds weg met bepaald gedrag", zo schreef ze. Dave vertelt dat hij zich ‘helemaal niet in de berichten kan vinden’: “Er zijn vaker vanuit haar kant suggesties in negatieve zin gedaan over mij of over dingen die er zijn voorgevallen en ik wil daar gewoon niet aan mee doen.

'Het was altijd leuk'

Dave vertelt dat hij en Denise tijdens de opnames geappt hebben: “Dat was altijd leuk contact over en weer, een beetje flirtachtig. En heb je wat gedronken dan gaat het wat intiemer, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat het ongewenst was. Ik kreeg ook best wel gewoon leuke en grappige dingen terug, dus als ze daarnaar refereert dan weet ik niet precies in welke zin dat negatief zou moeten zijn.” Dave heeft nooit het idee gehad dat Denise zich niet op haar gemak voelde: “Eigenlijk het tegenovergestelde: het was altijd leuk en ze kwam vaak richting mij, ook met intiem contact.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.