B&B Vol Liefde-Denise maakte melding bij makers: 'Voorval genegeerd'

Door Lise Knipping
Denise B&B Vol Liefde

Het zit B&B Vol Liefde-Denise niet mee. De reis naar de liefde eindigde voor de B&B-eigenaresse met een uitbarsting in Spanje en ook nu kan ze niet helemaal goed terugkijken op haar avontuur. Denise deelt via Instagram dat ze tijdens de opnames een melding had gemaakt van een voorval, maar volgens haar is dit door de productie genegeerd. 

''Afgelopen maanden zijn heel intens geweest. Waar ik melding van had gemaakt is genegeerd'', schrijft Denise onder haar foto. ''Er is een voorval geweest die niet goed is gevallen. Dit voorval heb ik meerdere keren gemeld met betrekking tot de realiteit van mijn verhaallijn. Helaas is dit niet meegenomen.'' Waar de jonge B&B-eigenaresse op doelt is onbekend. Ze zoekt liever niet de media op voor haar verhaal en zegt dus ook niet open te staan voor interviews. ''Een bewuste keuze.''

Alcohol

Het is dus tot zover nog onduidelijk wat er is gebeurd onder de Spaanse zon in haar B&B en de jonge B&B-eigenaresse noemt geen namen. Tóch wekt de tekst van Denise de indruk dat er alcohol in het spel is geweest. ''Onder het excuus van drank komen mannen nog steeds weg met bepaald gedrag. Vrouwen die dan voor zichzelf opkomen zijn draken", schrijft ze op Instagram. Na dit avontuur weet ze wel één ding zeker: ''De TV wereld is écht niet mijn wereld.''

 

Reactie Blue Circle

Ook producent van het populaire programma B&B Vol Liefde heeft tegenover RTL Boulevard gereageerd op de uitspraken van de deelneemster. "Wij herkennen ons niet in haar post. Onze vuistregel is dat elke melding serieus wordt opgevolgd en dat indien nodig wordt verwezen naar het externe en onafhankelijk meldpunt mores.online.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.