Denise blikt terug op uitbarsting in B&B Vol Liefde, sneert naar Dave

Door Robin Heerkens
Denise B&B Vol Liefde

Het kwam dinsdagavond tot een vulkaanuitbarsting in B&B Vol Liefde. De boosdoeners? Dave, Denise en een beetje de moeder van Denise. Op Instagram blikt de B&B-houder terug op deze... roerige momenten.

Nog meer weten? Check hier alles over B&B Vol Liefde 2022

Dave maakte in B&B Vol Liefde kenbaar dat hij Denise toch niet leuk leuk vindt en dat schoot helemaal in het verkeerde keelgat bij Denise. Zij zag het wél zitten en kreeg naar eigen zeggen juist allerlei liefdessignalen van Dave - en dus ging ze met mams als backing eens even verhaal halen. Er schoten al snel verwijten alle kanten op en Denise twijfelde op een gegeven moment zelfs aan de intenties van 'sportschool Dave'. Wat een sensa. Nou, klaar voor nog meer? Denise haalt op Instagram nog even uit naar de man met wie het in het begin juist zo lekker leek te gaan...

'Integer en eerlijk'

"Mijn doel is: de liefde vinden", beschrijft de B&B-houder op Insta, waarna wat trappen na in de richting van Dave volgen. Dat kan haast niet anders. "Als iemand integer en eerlijk is, zal ik daar nooit met negativiteit op kunnen reageren. Als het niet zuiver is, mag en zou je altijd voor jezelf op moeten komen", legt ze uit. "Stop je er liefde in, krijg je liefde terug. Stop je er lage energie in door niet eerlijk te zijn, krijg je er lage energie voor terug. Matcht de energie niet, dan gaat het van je vandaan. 'It's the law of the universe baby.'"

'TV met een korreltje zout nemen'

"Het is TV maar wel met mijn echte gevoelens", gaat ze verder. "Deze gevoelens zijn niet allemaal getoond want zeker niet alle gesprekken zijn opgenomen en uitgezonden. Het is maar een heel klein deel plus geknipt en geplakt." Denise krijgt ondertussen ook enorme bakken met online drek over zich heen. "Het verbaast mij hoe Nederland meeleeft en in hoe verre mensen de moeite nemen om hier iets van te vinden. Laten we liever zijn voor elkaar (vooral op sociale media). Laten we tv met een korreltje zout nemen. Het is voor entertainment, niet voor frustratie. Oordeel niet te hard over iemand die je helemaal niet kent."  

Denise en Dave

'D&D Vol Liefde' was dus niet meant to be, maar toch - ondanks deze laatste sneren - wenst Denise Dave het beste. Ze bedankt 'm voor zijn deelname en wenst hem alle liefde toe. En Dave dan? Heeft die nog van zich laten horen sinds de explosieve uitzending? Een beetje. Hij zat met een gek gevoel voor de tv. "Vol spanning en met een knoop in mijn maag naar de laatste aflevering van mijn avontuur gekeken."