To All The Boys I've Loved Before

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
To All The Boys I've Loved Before

7 films en series om te kijken na To All The Boys I've Loved Before

|
|

Laatste update:

De romantische tienerfilm To All the Boys I’ve Loved Before was het begin van een succesverhaal op Netflix én dat van hoofdrolspeelster Lana Condor. Na de verfilming van het gelijknamige boekenreeks van Jenny Han volgden ook filmadaptaties van P.S. I Still Love You en Always and Forever. Die zijn minstens net zo leuk als de eerste film! Kun je maar geen genoeg krijgen van To All the Boys? Deze films en series doen je hart smelten en zijn zeker het kijken waard!

7. Boo, Bitch

Wie denkt dat Lana Condor na het succes van To All the Boys voorgoed uit streamingland verdwenen is, heeft het mis. De Lara Jean-actrice staat namelijk centraal in Boo, Bitch, een comedyserie waarin tiener Erika Vu plotseling in een geest is veranderd. Alsof al die struggles als tiener nog niet erg genoeg zijn… Vanaf 8 juli is de miniserie te zien op Netflix. Boo, Bitch komt van de schrijvers van Awkward, dus we verwachten veel!

6. The Last Summer

Met het middelbareschooldiploma vers op zak wil een groep vrienden nog één keer samen van de zomer genieten voordat ze naar de universiteit gaan. Het betekent het einde van relaties en het begin van nieuwe. Maar het mooiste van deze film zit hem in de cast. Riverdale-hunk (seizoen 7 is onderweg!) KJ Apa speelt een van de hoofdrollen. En als dat nog niet genoeg is, zien we ook Tyler Posey voorbijkomen. Die kennen we natuurlijk als Scott McCall uit Teen Wolf, waar trouwens een vervolg van komt!

The Last Summer

5. She’s the Man

Drama-time! Wat doe je als het meisjesvoetbalteam wordt opgeheven? Dan sluit je je toch gewoon aan bij de jongens? Viola moet daarvoor echter heel wat uit de kast trekken: ze vermomt zich als haar tweelingbroer Sebastian. Ze had echter niet verwacht dat ze verliefd zou worden op haar kamergenoot Duke (gespeeld door Channing Tatum). In deze film uit 2006 laat Amanda Bynes zich van haar mannelijke kant zien. De actrice kampte jarenlang met een drugsverslaving en psychische problemen, maar het lijkt tegenwoordig een stuk beter met haar te gaan. She’s the Man is te zien op Pathé Thuis.

4. Isn’t It Romantic

In welk universum zijn Pitch Perfect-actrice papt Rebel Wilson aan met Liam Hemsworth? Nou, in Isn’t It Romantic op Netflix dus! Natalie zou volgens haar moeder never nooit krijgen wat ze in romantische komedies laten zien. Haar moeder had het goed mis, want Isn’t It Romantic heeft álle ingrediënten die je van een romcom mag verwachten. Inclusief sterrencast, want naast hunk en The Hunger Games-acteur Liam spelen ook Tom Ellis (Lucifer) en Adam DeVine (Modern Family) een rol. In het echte leven is Rebel ook verliefd. Jammer genoeg dwong een krant haar tot een coming-out. Niet cool!

Isn't It Romantic

3. Sierra Burgess Is A Loser

De slimme, onpopulaire Sierra Burgess wil graag naar Stanford University en krijgt nogal wat kritiek van haar klasgenoot Veronica, die wél populair is. Als een rugbyspeler om Veronica’s nummer vraagt, geeft zij hem het nummer van Sierra. Terwijl de rugbyspeler, natuurlijk gespeeld door Noah Centineo, denkt dat hij berichten uitwisselt met Veronica, wordt Sierra verliefd op hem. Dat kan alleen maar in drama eindigen… of bloeit er toch wat romantiek op? Sierra Burgess Is A Loser is te zien op Netflix.

2. The Kissing Booth

Dat het tienerdrama The Kissing Booth iets te maken heeft met een kushokje mag geen verrassing zijn! Middelbare scholier Elle meldt zich aan voor dat kushokje en komt vervolgens oog in oog te staan met haar crush Noah. Laat dat ook nog eens de broer zijn van haar beste jeugdvriend, Lee. De film werd zó goed bekeken op Netflix dat er nog een tweede en derde film van verschenen, al was de laatste film misschien net iets te veel van het goede

The Kissing Booth

1. The Perfect Date

Noah Centineo speelde Lara Jeans love interest Peter Kavinsky in de To All the Boys-reeks, maar is ook te zien als ideale schoonzoon in de Netflix-film The Perfect Date. Hij speelt Brooks, die op ludieke wijze geld bij elkaar probeert te sparen voor zijn studie. Hij creëert namelijk een dating-app waarmee hij voor een avondje kan worden ingehuurd. Maar dan wordt hij natuurlijk verliefd… Kortom: een perfecte film om bij weg te zwijmelen!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder