Riverdale komt met een zevende en laatste seizoen

Riverdale

In maart kondigde The CW aan dat Riverdale een zevende seizoen krijgt en vandaag maakte de Amerikaanse zender bekend dat dit het laatste seizoen is...

Klaar om afscheid te nemen

Voor de die-hard fans zal dit wel even schrikken zijn. Maar voor een aantal van de castleden een verademing. Zo liet Cole Sprouse weten in een interview met GQ Hype dat hij er meer dan klaar voor was om afscheid te nemen van de serie en verder te gaan met zijn leven. Hij zou, net als de andere castleden, niks mogen inbrengen. “We komen opdagen, ontvangen de scripts vaak de dezelfde dag, en worden gevraagd om meteen te filmen."

Keerzijde van Riverdale

Ook KJ Apa kan meepraten over de keerzijde van Riverdale. Zijn rol in de film Songbird deed hem beseffen dat zijn rol als Archie hem af en toe best beperkt. “Ik voelde me zo vrij tijdens de opnames van Songbird, omdat ik in Riverdale vaak het gevoel had alsof ik in de gevangenis zat”, vertelde de acteur in een interview met Interview Magazine.

 

Stekker eruit

In Amerika wordt Riverdale uitgezonden op The CW en in Nederland kun je de hitserie een dag na de uitzending zien op Netflix. De serie over de sexy jongeren uit het kleine stadje waar altijd iets gebeurt, groeide al snel uit tot een heerlijke guilty pleasure. Al zijn zelfs de grootste fans wel van mening dat Riverdale z'n beste tijd heeft gehad.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.