Cole Sprouse

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cole Sprouse
Hollywood

Cole Sprouse wil van Riverdale af en verdergaan met zijn leven

|
|

Laatste update:

Cole Sprouse is er meer dan klaar voor om afscheid te nemen van Netflix-hit Riverdale en verder te gaan met zijn leven. Dat vertelde hij in een interview met GQ Hype

 

Geen controle

Het nieuwe seizoen van Riverdale begon begin dit jaar op Netflix, maar de voormalige Disney Channel-ster is niet heel positief over de show. Hij zou namelijk, net als de andere castleden, geen creatieve inbreng of controle hebben over zijn personage. "We komen opdagen, ontvangen de scripts vaak de dezelfde dag, en worden gevraagd om meteen te filmen.

 

‘Niet voldoen’

Cole werd zelfs een keer gevraagd om een aflevering te regisseren, maar sloeg dat vriendelijk af. “Welke visie ik ook zou hebben, het zou niet voldoen aan de behoeften van de makers."

 

‘Het is walgelijk’

Cole en zijn tweelingbroer Dylan werden op jonge leeftijd wereldberoemd met de serie The Suite Life of Zack and Cody. Vanwege de dikke bankrekening op jonge leeftijd bleven de broers weg van het publieke oog. De acteur vertelde dat hij namelijk helemaal niks met die roem te maken wilde hebben. “Het is walgelijk.Toen Cole en zijn co-star Lili Reinhart uit elkaar bleken te zijn, kregen ze te maken met felle kritiek. 

 

Comeback

Na een lange pauze maakte Cole zijn comeback in Riverdale. "Er zijn twee soorten kinderen die in de industrie gaan acteren", vertelde hij. "Er zijn de kinderen die ervoor kiezen en er zijn kinderen zoals mijn broer en ik, die eten op de tafel van een alleenstaande moeder moesten zetten."

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder