GTST, 2020-2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
GTST, 2020-2021

Dit weten we al over het 32ste seizoen van GTST

|
|

Laatste update:

We hopen dat je goed bent uitgerust, want op maandag 30 augustus gaat het 32ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden alweer van start. Benieuwd wat je favoriete Meerdijkers staat te wachten? Wij blikken hieronder alvast vooruit. 

1. Hoe loopt het af voor Ilyas?

De kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden gingen met een belangrijke vraag de zomer in: hoe loopt het af voor de neergestoken Ilyas (Hamza Othman)? Zwaar gehavend lag hij in de cliffhanger op de grond en met zijn laatste krachten sprak hij de sjahada uit, de Arabische belijdenis waardoor men toetreedt tot de Islam. Maar gaat het liefje van Jojo wel naar de volgende wereld?

Uit de eerste beelden blijkt dat hij levend het ziekenhuis bereikt, maar daar is dan ook alles mee gezegd.Door het vele bloedverlies hebben zijn hersenen te weinig zuurstof gehad. Jojo (Stephanie van Eer), zijn broer Marwan (Hassan Slaby) en vader Sami (Hakim Tradïda) kunnen slechts aan de zijlijn toekijken en bidden dat hij alsnog uit zijn coma ontwaakt.

2. Het lot van Leon

Ilyas haalt het dus nog tot het ziekenhuis, maar voor Ludo's voormalig handlanger Leon ziet het er minder rooskleurig uit. In de cliffhanger zagen we dat Billy de Palma (Lone van Roosendaal) wilde voorkomen dat Leon haar man Richard van Nooten (Edwin Jonker) zou helpen. Wanneer hij dat echter niet ziet zitten, slaat zij hem neer met een beeld. Het bloedt druipt ervan af, zoals je ook ziet op de intense foto hieronder. 

Dit weten we al over het 32ste seizoen van GTST

Alle geruchten ten spijt, lijkt het einde verhaal voor acteur Lucas Savazzi. Ludo (Erik de Vogel), Janine (Caroline de Bruijn) en Richard worden aan het begin van het 32ste seizoen gedwongen samen te werken om... een lijk te verbergen! We weten natuurlijk niet of het hier om Leons lichaam gaat, maar de voortekenen zijn hem slecht gezind...

3. Wie is Dorien?

Ook omdat ene 'Dorien' haar opwachting maakt. In de spoilertekst van maandag 6 september lezen we niet voor niets: 'Ludo en Janine voelen zich in het nauw gedreven wanneer Dorien de politie wil inschakelen.' De vaste GTST-kijkers tasten nu nog in het duister wat betreft haar identiteit, maar het is goed mogelijk dat dit de vrouw van Leon is. En die zal niet rusten voor de waarheid boven tafel komt...

Dit weten we al over het 32ste seizoen van GTST

4. Demi's babygeluk

Gelukkig is er naast al die lijken en ziekenhuisbezoekjes ook tijd voor goede tijden. En wel voor de Verduyntjes! In de woensdag voor de cliffhanger kon Demi Verduyn (Noa Zwan) na maanden vol twijfels en tranen eindelijk haar baby Tom weer in haar armen sluiten.

Dit weten we al over het 32ste seizoen van GTST

"Maar is Demi eigenlijk wel klaar voor het moederschap?" aldus de spoilertekst van de eerste aflevering. De tiener had zich zo verheugd op de komst van de kleine Tom, maar het tienermoederschap in combinatie met school en haar sociale leven kan flink wat kopzorgen opleveren. Helemaal nu 'vader' Marwan wel wat anders aan zijn hoofd heeft dan vader-en-moedertje spelen.

5. De jeugdliefde van Shanti

Ook aan romantiek in dit 32ste seizoen geen gebrek. Shanti (Bertrie Wierenga) en Rik (Ferri Somogyi) vieren ondanks de uitblijvende zwangerschap en het opgeven van de kinderwens weer de liefde, maar ook daar hangen wat donkere wolken boven. In de cliffhangerweek kreeg Shanti van een paragnost een bijzondere boodschap...

Dit weten we al over het 32ste seizoen van GTST

Nu staat de roodharige actrice in de tweede week oog in oog met een oude jeugdliefde. Die zal hij vast niet bedoelen, aangezien ze hem al kent. Maar wie weet is dit al wel de opmars voor wat nieuwe liefdesperikelen...

6. De komst van dr. Roman

Wie juist zijn duistere liefdesverleden wil vergeten, is de nieuwe Casanova van Meerdijk... dr. Roman (Kiefer Zwart)! Pas net in Meerdijk en nu al windt hij alle vrouwen om zijn vingers, tot groot ongenoegen van zijn collega Anton (Joep Sertons). "Roman blijkt populair te zijn bij de patiënten, maar daar is Anton niet blij mee." Is dat misschien omdat hij zelf wat probleempjes heeft met zijn jonge heer? 

Dit weten we al over het 32ste seizoen van GTST

GTST is vanaf 30 augustus om 20.00 uur weer terug op RTL4. Vooruitkijken kan vanaf 26 augustus op Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder