De meest sexy beesten en monsters in films

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De meest sexy beesten en monsters in films

De 7 meest sexy beesten en monsters in films

|
|

Laatste update:

In de Netflix-datingshow Sexy Beasts verkleden mooie mensen zich als dieren en monsters om op hun karakter beoordeeld te kunnen worden. Wat een kul! Beestachtige creaturen kunnen ook heel aantrekkelijk zijn: kijk maar naar deze zeven wezens uit de categorie 'een beetje vreemd, maar wel lekker'.

7. Hellboy

De vuurrode superheld uit de gelijknamige film schaamt zich vaak een beetje voor zijn uiterlijk. Vooral zijn duivelse hoorns doen hem blozen, als je dat zou kunnen zien: hij vijlt ze dan ook zo kort mogelijk af. Dat geeft hem inderdaad een onderscheidende look, maar die bulkende spieren zijn om jaloers op te worden. Met die granieten hand is het plaatje helemaal af. We hebben een voorkeur voor Ron Perlmans incarnatie, maar daar heeft iedereen zo een eigen mening over.

De 7 meest sexy beesten en monsters in films

6. Dren

In de horrorfilm Splice gaan twee genetici in de weer met allerhande dna om een kruising te maken tussen mens en dier, voor medisch gebruik. Hoe kan dat nou fout gaan? Hun creatie groeit uit tot een vrouw met vleugels, een dodelijke angel en de sex drive van een konijn op viagra. Dat klinkt angstaanjagend, maar de kracht van deze film schuilt erin dat deze Dren toch sexy gepresenteerd wordt en dat speelt uiteindelijk een belangrijke rol in het zieke verhaalverloop.

De 7 meest sexy beesten en monsters in films

5. Ginger

De dierlijke aantrekkingskracht van weerwolven wordt vaak gebruikt om films over dit type monster een lading seks te geven, maar meestal met mannen. Dat het ook werkt met vrouwen, bewijst de film Ginger Snaps. Hij gaat over twee zussen die zich vermaken met het in scène zetten van hun dood, maar dat krijgt een hele nieuwe lading als een van hen door een weerwolf wordt gebeten en begint te veranderen. Puberteit gemengd met killer instinct: dat is een hormonale mix om voor op te passen.

De 7 meest sexy beesten en monsters in films

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

4. Dracula

Het klassieke filmmonster dat niet zonder sensuele ondertoon kan, is absoluut Dracula. Het ligt eraan welke film je kijkt of hij er een beetje appetijtelijk uitziet in monstervorm, maar meestal blijft dat genoeg binnen de perken om die lading niet te verstoren. Niet voor niks bestaat er een complete fetish scene waarbij er heel wat in nekken gebeten wordt, compleet met bloed en scherpe tanden. Die oude graaf moest eens weten… Een nieuwe aanvulling op de enorme hoeveelheid films over Dracula is in de maak.

De 7 meest sexy beesten en monsters in films

3. Sil

Het monster uit Species, in haar lelijke vorm, is bedacht door H.R. Giger, dezelfde man die ook de buitenaardse wezens uit de Alien-films heeft bedacht. Over de dubbele lagen in het ontwerp van die fallische creaturen zijn boeken vol geschreven. In Species hebben ze de aantrekkingskracht heel duidelijk gemaakt: in menselijke gedaante ziet Sil eruit als de blonde babe Natasha Henstridge. Deze buitenaardse bezoeker wil niks liever dan paren met een mens en dat kost haar dan ook weinig moeite. Jammer dat de climax een gat in je romp is.

De 7 meest sexy beesten en monsters in films

2. R

Een sexy zombie: zo moeilijk voor te stellen is dat niet. In Warm Bodies zien we hoe: je cast Nicholas Hoult als het wandelende lijk en geeft hem niet te veel make up met rottende delen. Bovendien is R, zoals deze zombie heet, geen dolle gek die het alleen voorzien heeft op je ingewanden. Hij wordt zelfs verliefd op een levend mens en beschermt haar voor zijn minder goed gemanierde soortgenoten. Deze film had niet misstaan in deze lijst.

De 7 meest sexy beesten en monsters in films

1. Santanico Pandemonium

De oppervampier uit From Dusk till Dawn pakt de zaken wel heel sneaky aan. Ze begint haar lokritueel als een verleidelijke danseres in de nachtclub in deze film, compleet met slang. Maar het grootste serpent is zij, want voordat je het in de gaten hebt laat ze haar ware, heel wat minder mooie gezicht zien en snackt ze van de bargasten. Het bizarre is dat ze het niet eens zo erg lijken te vinden: dat krijg je als Salma Hayek de hoektandjes in doet. Gelukkig is ze nog steeds met ons.

De 7 meest sexy beesten en monsters in films

Voel je die dierlijke drang naar meer van dit soort werk? Bekijk dan onze top 25 beste horrorfilms aller tijden.

Lees verder