bromance hollywood vin diesel paul walker kevin hart dwayne johnson the rock scrubs

Veronica Superguide logo
bromance hollywood vin diesel paul walker kevin hart dwayne johnson the rock scrubs

De 11 mooiste bromances in Hollywood

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Bromance is een innige vriendschap tussen twee mannen en die zijn er in Hollywood genoeg. Benieuwd welke acteurs beste vrienden zijn? Dit zijn de 11 mooiste bromances in Hollywood!

11. Channing Tatum en Jonah Hill

Channing Tatum en Jonah Hill hebben in vijf jaar tijd samen vijf films gemaakt, waaronder 21 Jump Street en The Lego Movie. Zo intensief samenwerken, kan natuurlijk alleen maar als je een echte bromance hebt!

10. Oscar Isaac en Pedro Pascal

De bromance tussen Oscar Isaac en Pedro Pascal beslaat al ruim een decennium. Hun vriendschap is zelfs zo hecht dat Oscars zoontje oom zegt tegen Pedro. Fun fact: Oscar heeft Pedro aangeraden om de hoofdrol in The Mandalorian aan te nemen.

Meer toffe feitjes over The Mandalorian check je hier!

9. Aaron Paul en Bryan Cranston

Dat Aaron Paul en Bryan Cranston het ook buiten de set van Breaking Bad goed met elkaar konden vinden, blijkt wel uit het feit dat ze samen een bedrijf zijn begonnen. Het bromance-koppel heeft namelijk een eigen sterke drank uitgebracht.

8. Zach Braff en Donald Faison

Negen jaar lang speelden ze de iconische tv-vrienden JD en Turk in Scrubs. Ook in het echte leven zijn Zach Braff en Donald Faison bff’s! Luister maar eens naar hun podcast: Fake Doctors, Real Friends With Zach + Donald.

7. Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire

Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire zijn al sinds hun jeugd goed bevriend. Leonardo is zelfs peetvader van een van Tobeys kinderen. De acteurs leerden elkaar kennen toen ze 12 jaar oud waren en auditie deden voor hetzelfde reclamespotje. Lief!

Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire the great gatsby

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

6. Kevin Hart en Dwayne Johnson

Juist omdat de bromance tussen Kevin Hart en Dwayne Johnson zo sterk is, maken de vrienden elkaar maar wat graag belachelijk. Kevin en Dwayne werkten voor Central Intelligence voor het eerst samen en de broederlijke chemie was er meteen!

5. Matthew McConaughey en Woody Harrelson

Matthew McConaughey en Woody Harrelson zijn al decennialang bevriend. De Texanen werken ook graag samen. Kijk maar eens naar het geweldige eerste seizoen van True Detective. Eerder zag je het stel samen in EDtv en Surfer, Dude.

4. Paul Walker en Vin Diesel

Paul Walker en Vin Diesel leerden elkaar kennen op de set van de allereerste Fast and Furious-film. Het feit dat hun bromance zo sterk was, maakte het einde van Furious 7, die afgemaakt moest worden zonder Paul, nog verdrietiger… En als je daar nog niet van begint te janken: Vin liep laatst de dochter van Paul naar het altaar.

3. Matt Damon en Ben Affleck

Matt Damon en Ben Affleck zijn al sinds hun kinderjaren bevriend. Hun vriendschap moet wel ijzersterk zijn, anders kun je niet nauw samenwerken! Zo schreven ze samen aan Good Will Hunting en The Last Duel. Die laatste draait nu in de bioscoop.

Hier vind je alle nieuwe bioscoopreleases!

good will hunting matt damon ben affleck

2. Patrick Stewart en Ian McKellen

Een van de allermooiste bromances in Hollywood is die tussen Patrick Stewart en Ian McKellen. Het stel leerde elkaar kennen op de set van X-Men, waar ze elke dag thee dronken bij hun trailers. Bewijs van hun bromance? Ian kreeg de eer om Patrick en zijn vrouw te trouwen!

1. Hugh Jackman en Ryan Reynolds

Ook Hugh Jackman en Ryan Reynolds leerden elkaar kennen op een X-Men-set. En dat is blijkbaar het recept voor een levenslange vriendschap. Hoewel het stel elkaar maar wat graag trollt op social media, is hun vete eigenlijk gespeeld. Gelukkig maar: Hugh en Ryan hebben namelijk onze favoriete bromance in Hollywood!

Benieuwd naar onze favoriete vriendschappen op tv? Tijd om de 10 leukste vriendschappen in series op een rijtje te zetten!

Lees verder