De 8 grootste fouten in Modern Family

Door Redactie
Modern Family

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van de populaire sitcom Modern Family. Na 11 seizoenen en zelfs een rolletje voor Nederland was de koek dan toch echt op. Maar gelukkig staan alle seizoenen nog op Disney+! Kun je gelijk even opletten of je de volgende fouten spot.

1. Opeens allergisch

In seizoen 1 zagen we ‘m al in de buurt van Scout, de hond van Phils vader. In seizoen 6 past hij op Stella en geeft hij het schattige hondje zelfs een dikke pakkerd. Maar een seizoen later is Cam opeens allergisch voor honden?

8 grote fouten in Modern Family

2. Telefoon ondersteboven

Voor iemand die heel veel met haar telefoon bezig is, lijkt Haley nog niet echt te snappen hoe zo’n ding precies werkt… In de aflevering ‘Rash Decisions’ (S06E13) is te zien hoe ze haar telefoon ondersteboven houdt tijdens het bellen.

8 grote fouten in Modern Family

3. Crew in beeld

Oeps! Spiegels zijn altijd lastig tijdens het filmen, zo blijkt ook maar weer uit de pilotaflevering van Modern Family, waarin duidelijk een crewlid – geluidsman? – in beeld te zien is.

8 grote fouten in Modern Family

Al blijkt het gewoon buiten op straat ook nog verdomd moeilijk te zijn. Spot jij de cameraman?

8 grote fouten in Modern Family

4. To drink or not to drink

In aflevering 10 van seizoen 6 wordt feestbeest Haley eindelijk 21. Dit wordt groots gevierd door de hele familie, want ze mag voor het eerst drinken! Maar ze lijken allemaal even vergeten te zijn dat Haley al in meerdere eerdere aflevering drinkend of dronken te zien was, inclusief een aflevering in seizoen 4 waarin ze wordt gearresteerd voor… juist, drinken als minderjarige.

5. Veranderende foto

Cam en Mitchell hebben al jaren een enige foto van hun samen boven de schoorsteen hangen. Maar Lily hoort daar natuurlijk ook bij! Dus moet er een nieuw familieportret gemaakt worden. Alleen heeft Lily nogal moeite met leuk lachen… En de makers met het laten zien van dezelfde foto. Als Cam naar de foto kijkt, is het namelijk een hele andere foto dan degene die hij aan Mitchell laat zien…

8 grote fouten in Modern Family

6. Ander huis

In de pilotaflevering maken we kennis met Jay en Gloria die gezellig samen op de bank zitten. Maar blijkbaar zijn ze in korte tijd verhuisd, want in de tweede aflevering zitten ze opeens op een heel andere plek, namelijk het huis wat we kennen uit de rest van de serie. Of misschien hadden ze voor de eerste aflevering even een hotelletje gehuurd?

8 grote fouten in Modern Family

7. Twee eerste zoenen

We herinneren ons allemaal onze eerste zoen met onze partner nog wel. Maar de schrijvers van Modern Family blijkbaar niet! Er zijn namelijk twee verschillende verhalen over wanneer Phil en Claire hun eerste zoen beleefden. In seizoen 1 vertellen ze dat deze romantische gebeurtenis voor het eerst in de auto plaatsvond, maar in seizoen 8 koopt Phil de schommel waarop hij en Claire zogenaamd deze mijlpaal beleefden.  

8 grote fouten in Modern Family

8. Hoe zit het nou?

Er zijn wel meer foutjes als het gaat om de geschiedenis van Phil en Claire. Zo zouden ze nooit een echte bruiloft hebben gehad, maar wordt er wel verwezen naar een lied waarop Claire danste tijdens de bruiloft! Ook zou Claire in de ene aflevering al zwanger zijn geweest van Haley toen ze nog op school zat, terwijl er in een andere aflevering wordt gezegd dat ze al werkte. Daarnaast heeft Phil blijkbaar talloze verschillende banen gehad. Achtergrondverhalen zijn dus duidelijk niet het sterkste punt van de schrijvers!

Geen fout, wel grappig

Toegegeven, dit is niet echt een fout per se, maar wél erg grappig. Het blijkt namelijk dat acteur Ed O’Neill al 20 jaar dezelfde krant leest! Zijn personage Al Bundy leest in Married with Children namelijk precies dezelfde krant als Jay 20 jaar later in Modern Family.

8 grote fouten in Modern Family

Modern Family is trouwens niet de enige sitcom waarin flink wat foutjes zaten. Ook in Friends werden er aardig wat blunders gemaakt. En zelfs Breaking Bad, volgens velen één van de beste series ooit, bevat aardig wat missers!