Nieuw op Videoland in mei 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw op Videoland in mei 2021

Nieuw op Videoland in mei 2021

|
|

Laatste update:

Videoland zorgt ervoor dat jij je in mei niet hoeft te vervelen. Voor liefhebbers van romantiek komen er onder andere twee Nederlandse romantische komedies op de streamingsdienst te staan. Meer zin in spanning of een goede documentaire? Geen probleem. Met onderstaande titels is er voor ieder wat wils.  

Series

Tijd is geld 

In de nieuwe Nederlandse serie Tijd is geld geeft Jasper Lijfering een unieke kijk in de gesloten wereld van de horlogehandel. Hij heeft de grootste klanten: van Ellen Degeneres tot Lil’ Kleine. Dit succes kent echter een keerzijde. De horlogehandelaar is namelijk een gewild doelwit van criminelen. 

Nieuw op Videoland in mei 2021

De serie Tijd is geld is vanaf 7 mei te zien op Videoland. 

Black-ish S1 t/m 6

In de mood om te bingewatchen? Alle zes seizoenen van Black-ish komen in één klap op Videoland te staan. In de serie woont André ‘Dre’ Johnson samen met zijn mooie vrouw en vier kinderen in een prachtig huis in een buitenwijk. Maar is dit Afro-Amerikaanse gezin door al hun succes misschien een beetje te goed geïntegreerd? Dre vindt van wel. Samen met zijn vader probeert hij wat culturele identiteit in de familie terug te brengen. 

Alle zes seizoenen van Black-ish zijn vanaf 3 mei in één keer te zien bij Videoland.

Villa Oranje

Het EK staat weer voor de deur! Tijd om vooruit te blikken. En met wie kan dat beter dan met grootheden als Wesley Sneijder, John Heitinga, Mark van Bommel en Dirk Kuijt? Samen met Frank Evenblij zullen ze in Villa Oranje niet alleen praten over het aankomend kampioenschap, maar ook terugblikken op hun indrukwekkende carrières. 

Villa Oranje is vanaf 14 mei wekelijks te zien bij Videoland. 

Nieuw op Videoland in mei 2021

Films en docu’s 

Casanova’s

Ook nieuw op Videoland: deze gezellige feelgood film! Het verhaal van Casanova's gaat over de onzekere journalist Bas (Jim Bakkum), die undercover een datingcoach moet zien te ontmaskeren. Tijdens deze klus stuit hij plotseling op een oude jeugdliefde. Deze jeugdliefde wordt vertolkt door Lieke van Lexmond, die opnieuw een hoofdrol te pakken heeft. In 2020 scoorde Lieke ook al de hoofdrol in de romcom Zwanger & Co.

Casanova's is vanaf 8 mei te zien bij Videoland.

Duncan Laurence: Music First

Een jaar geleden werd het al door Duncan zelf aangekondigd, maar nu is het dan eindelijk zover: de Songfestival-winnaar heeft een eigen documentaire. Duncan Laurence: Music First komt in mei nieuw op Videoland. Toen de singer-songwriter in 2019 het Songfestival won stond zijn leven op zijn kop. Hij kwam terecht in een gigantische stroomversnelling, tot Corona de kop op kwam steken. Hoe houdt Duncan zich nu staande?

Nieuw op Videoland in mei 2021

Duncan Laurence: Music First is vanaf 15 mei te zien bij Videoland. 

Diego Maradona

Diego Maradona: de veelbesproken voetballegende die op zestigjarige leeftijd overleed aan een hartstilstand. Voetbalfan of niet: deze documentaire is een absolute must see. Hij is gemaakt aan de hand van meer dan 500 uur aan nooit eerder vertoonde beelden, met commentaar van Maradona zelf. Een uniek portret van een held voor velen. 

Nieuw op Videoland in mei 2021

De documentaire is vanaf 1 mei te zien bij Videoland. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Deze titels verschijnen in mei ook op Videoland:

Films

4 mei

Inside Legoland

5 mei

Project Gio

6 mei

Robinson Crusoe 

8 mei

Bert Visser – Afijn!

All You Need Is Love Moederdag Special

9 mei

Paw Patrol - seizoen 6

10 mei

De Verhulstjes

13 mei

Divergent

Insurgent

Allegiant

Trouble

16 mei

Lego Masters Kids - seizoen 1

18 mei

Assassination Island

V House: Inside the Mansion

19 mei

Killerman

20 mei

Non-stop

22 mei

De Matchmaker

23 mei

Dikkertje Dap

Wonder

Blue State

24 mei

Love Island S4

Now You See Me 2

29 mei

Lang en Gelukkig

Storm: Letters van Vuur

Beat The Champions Special

Op zoek naar nog meer inspiratie? Wij hebben de 10 beste series die op Videoland te vinden zijn voor je op een rijtje gezet. 

Lees verder