Nieuw op Pathé Thuis in mei 2022

Uncharted
© Sony Pictures

Kaskraker Uncharted komt deze maand naar Pathé Thuis. Naast deze avonturenfilm verschijnen ook de animatiefilm Sing 2 en romcom The Hating Game op de streamingdienst.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste kijktips? Luister dan onze wekelijkse podcast: Bankplakkers! Overal te luisteren, zoals op Spotify en Apple Podcasts.

Sing 2 (2021)

De koala Buster Moon (Matthew McConaughey) heeft een succesvolle show achter de rug en wil het nog groter aanpakken. Met zijn theatergezelschap vol muzikale dieren vertrekt hij naar Redshore City voor een spectaculair optreden. Maar om succesvol te zijn, heeft hij wel de hulp nodig van een gepensioneerde rockster, die al jaren niet meer in het openbaar is gezien.

Sing 2 is vanaf 4 mei te zien op Pathé Thuis.

Uncharted (2022)

Kruimeldief Nathan Drake (Tom Holland) is al van kinds af aan gefascineerd door de verdwenen schat van Ferdinand Magellan. Hij wordt benaderd door de rijke avonturier Victor Sullivan (Mark Wahlberg) om samen op zoek te gaan, maar daarvoor moeten ze eerst een belangrijke sleutel stelen.

Uncharted is vanaf 16 mei te zien op Pathé Thuis.

My Hero Academia: World Heroes’ Mission (2021)

In de derde My Hero Academia-film hebben de helden nog maar twee uur om de wereld te redden. Een mysterieuze sekte met de naam Humarise wil de wereld zuiveren van mensen met Gaven. De organisatie is van plan om een speciaal gas te verspreiden waardoor mensen met Gaven de controle verliezen over hun vernietigende krachten.

My Hero Academia: World Heroes’ Mission is vanaf 19 mei te zien op Pathé Thuis.

De Openbaring (2022)

Aan het begin van de coronapandemie vreest Jacob (Victor Löw) voor de veiligheid van zijn moeder. Hij besluit bij haar in te trekken en doet er alles aan om haar te beschermen. Daarin gaat de paranoïde man al snel te ver en hij begint zich steeds meer te isoleren en verliest zijn grip op de realiteit.

De Openbaring is vanaf 23 mei te zien op Pathé Thuis.

Nine Days (2020)

Op een plek tussen leven en dood bepaalt Will (Winston Duke) welke ongeboren zielen mogen leven. De kanshebbers komen bij hem langs en worden uitgebreid ondervraagd. Wanneer hij de eigenzinnige Emma (Zazie Beets) ontmoet, begint Winston na te denken over het leven en zijn verleden.      

Nine Days is vanaf 27 mei te zien op Pathé Thuis.      

The Hating Game (2021)

Collega’s Lucy (Lucy Hale) en Josh (Austin Stowell) kunnen elkaar niet uitstaan en maken altijd ruzie. De rivaliteit wordt een stuk heftiger wanneer ze allebei dezelfde baan willen. Tijdens deze strijd begint de haat langzaam te veranderen in passie en dat maakt de situatie nog gecompliceerder.  

The Hating Game is vanaf 27 mei te zien op Pathé Thuis.

Dit verschijnt ook op Pathé Thuis in mei

 

4 mei

 

Confession (2022)

 

Tout s’est bien passé (2021)

 

100UP (2020)

 

Photograph (2021)

 

6 mei

 

Olga (2021)

 

9 mei

 

Who You Gonna Call? (2020)

 

10 mei

 

Ride the Eagle (2021)

 

11 mei

 

En Attendant Bojangles (2021)

 

Umma (2022)

 

13 mei

 

The Reason I Jump (2020)

 

17 mei

 

Sun Children (2020)

 

18 mei

 

The Last Ride of the Wolves (2022)

 

Hytti Nro 6 (2021)

 

26 mei

 

Jump, Darling (2020)