Yes! Hier is de trailer van Virgin River S4

Virgin River seizoen 4 op Netflix

De hete zomer is weer begonnen, dus is het binnenkort tijd om te zwijmelen bij de romantische verhalen in Virgin River. Netflix heeft de trailer van seizoen 4 van het romantische drama online gezet.

In de serie vertrekt verloskundige Mel Monroe (Alexandra Breckenridge) vanuit LA naar het slaperige stadje Virgin River, na een dramatische gebeurtenis. Ze ontmoet de getraumatiseerde veteraan Jack (Martin Henderson), en ze beginnen voorzichtig een soort knipperlichtrelatie. Het valt niet mee: Jack worstelt met zijn oorlogservaringen én wraakzuchtige exen, terwijl Mel hem niet kan helpen omdat ze zélf beschadigd is.

Het derde seizoen eindigde met een zwangere Mel, maar er was (natuurlijk!) ook een probleem. Mel weet niet precies wie nou eigenlijk de vader van haar kindje is. Jack doet zijn best om enthousiast te zijn, maar in zijn achterhoofd knaagt er toch een vervelend gevoel.

Virgin River op Netflix

Je ziet de twaalf afleveringen van Virgin River seizoen 4 vanaf 20 juli op Netflix. De serie is al verlengd met een vijfde seizoen maar momenteel is nog onduidelijk wanneer de vijfde reeks wordt opgenomen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.