Winston Gerschtanowitz ‘had bedenkingen bij Marble Mania’

Door Redactie
Winston Gerschtanowitz in Marble Mania

Presentator Winston Gerschtanowitz wist vooraf óók niet helemaal wat hij met Marble Mania aan moest. In Veronica Superguide vertelt hij dat hij twijfelde: “Een programma met knikkers?”

Veronica Superguide ging backstage bij de opnames van het nieuwe seizoen Marble Mania. Vóór het programma begon was iedereen nogal sceptisch over het SBS6-programma, maar tegen alle verwachtingen in werd het een dikke hit.

Gerschtanowitz vroeg zich in eerste instantie ook af of Marble Mania nou zo’n populair programma zou worden. “Natuurlijk had ik ook wel mijn bedenkingen toen ik hiervoor gevraagd werd. Een programma met knikkers? Maar ik ken het Talpa-team en John de Mol goed genoeg om te weten dat het iets speciaals zou worden.”

In het nieuwe seizoen maken o.a. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen hun opwachting én speelt de familie Meiland een avondje mee. Martien Meiland bekent groot fan te zijn van de gezellige knikkershow. “We gaan er altijd echt voor zitten.” Volgens Erica heeft de familie het zó druk dat ze in 2022 iets rustiger willen doen, al maken ze voor Marble Mania een uitzondering: “We gaan wat meer op de rem trappen volgend jaar.” In maart 2022 begint wél de nieuwe serie Chateau Bijstand, die nu al op aardig wat kritiek kan rekenen.

Marble Mania seizoen 2 van start

Voor het tweede seizoen van Marble Mania zijn er weer aardig wat BN’ers gestrikt om de knikkers te laten rollen. Het team van Veronica Inside/VI Vandaag speelt mee, net als de Meilandjes en de zussen van 0G3NE. Remy Bonjasky, Marit Bouwmeester en Henk Grol vormen een team, net als Maarten van der Weijden, Marianne Timmer en Nicolien Sauerbreij. Darters Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort en Michael van Gerwen spelen mee, net als het team cabaretiers van Roué Verveer, Jandino Asporaat en Jörgen Raymann. Als klap op de vuurpijl doen Dries, Dave en Donny Roelvink óók een poging.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.