SBS6 heeft enorm grote hit te pakken met Marble Mania

Door Redactie
StukTV bij Marble Mania

Marble Mania is het nieuwe familieprogramma van SBS6 en wordt ontzettend goed bekeken. Ook uitgesteld doet de knikkerrace het goed. In totaal zien zo’n 1,8 miljoen kijkers welke knikkers winnen.

Miljoenen kijkers

Het primetime programma wordt uitgezonden op donderdagavond en trekt bijna 1,4 miljoen kijkers. Daarnaast zijn de eerste twee afleveringen uitgesteld bekeken door ongeveer een half miljoen mensen. Toch was het voor de schrik van Hilversum, tv-columniste Angela de Jong, niet zo’n succes. “Het is alleen leuk als je vijf jaar of dement bent’’, zo klonk haar snoeiharde oordeel.

Superguide Podcast: Bankplakkers

Marble Mania

Op Youtube deed knikkeren het al goed, maar SBS6 vond het tijd om het ook naar de televisie te halen. Elke aflevering neemt een BN’er trio het tegen elkaar op in spectaculaire banen. In de tweede knikkerrace zagen we hoe Kees Tol het boodschappenspel van Nick en Simon won.

Het programma wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en Jack van Gelder geeft commentaar op de race. Vanavond nemen de mannen van StukTV het tegen elkaar op.

Marble Mania is iedere donderdagavond om 20:30 te zien bij SBS6.