Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown zwemt op 18-jarige leeftijd in het geld

Millie Bobby Brown
© Brunopress

10 miljoen dollar?! Weinig 18-jarigen kunnen hetzelfde zeggen, maar Millie Bobby Brown hoeft zich niet bepaald druk te maken om geld. De Stranger Things-actrice was als 12-jarig meisje voor het eerst te zien in de hitserie op Netflix en heeft al aardig wat centjes op haar naam staan.

300.000 per aflevering

Celebrity Net Worth meldt dat de van oorsprong Spaanse actrice een vermogen van maar liefst 10 miljoen dollar heeft. Dat is omgerekend ruim 9,3 miljoen euro. Per aflevering van Stranger Things zou ze 300.000 dollar betaald krijgen (ongeveer 280.000 euro).

Bijna gestopt met acteren

Dat vermogen had Millie nooit gehad als ze toch gestopt was met acteren. Ja, je leest het goed. De Eleven-actrice stond ooit bijna op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Millie is echter niet de best verdienende Stranger Things-acteur; twee andere castleden hebben het nog nét ietsje beter voor elkaar.

Seizoen 4 nu op Netflix

Het eerste deel van het nieuwe seizoen van Stranger Things is nu te zien op Netflix. Als je klaar bent met bingen, hebben wij nog een aantal series geselecteerd om je honger te stillen!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.