OMG! Hugh Jackman keert terug als Wolverine!

Hugh Jackman als Wolverine
© 20th Century Fox

Hugh Jackman stopte in 2017 met het spelen van Wolverine, na de prima superheldenfilm Logan. Sindsdien maakte hij met Ryan Reynolds (Deadpool) regelmatig grapjes over een terugkeer als de woeste X-Man, maar het lijkt nu écht zo ver. Op Instagram deelt Reynolds het nieuws.

Op Instagram deelt Ryan Reynolds een bericht aan alle Deadpool-fans, die inmiddels al vier jaar wachten op Deadpool 3. Naar eigen zeggen heeft de acteur ‘alles gegeven’, maar kon hij geen manier bedenken om Deadpool 2 te overtreffen. Uit wanhoop vraagt hij Hugh Jackman of hij alsjeblieft nog een keertje Wolverine wil spelen. Jackman antwoordt lekker droog: ‘Prima, Ryan.’

Hugh Jackman brak door als acteur met X-Men (2000) waarin hij meteen één van de populairste Marvel-figuren ooit speelde. De X-Men-films varieerden door de jaren heen nogal van kwaliteit, maar dat Hugh Jackman een voortreffelijke mutant kon spelen stond buiten kijf.

Deadpool 3

Lange tijd werd gevreesd dat de geflipte superheld Deadpool té gewelddadig zou zijn voor Disney. Ryan Reynolds maakte een tijdje geleden bekend het werk aan de film begonnen was, en dat de superheld net zo knettergek blijft als we van hem gewend zijn. Hoe Deadpool en Wolverine precies verbonden worden aan de andere Marvel-helden is nog niet bekend, maar het zal ongetwijfeld iets met het ‘Multi-Verse’ te maken hebben.

Deadpool 3 verschijnt in september 2024 in de bioscoop.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.