Ryan Reynolds wil graag Deadpool en Wolverine-film doen met Hugh Jackman

Door Redactie
Ryan Reynolds wil graag Deadpool en Wolverine-film doen met Hugh Jackman

Wolverine ligt inmiddels alweer vier seizoenen onder de zoden en Hugh Jackman is klaar met het personage. Maar dat weerhoudt Ryan Reynolds er niet van om de Australiër constant lastig te vallen over een potentiële Wolverine en Deadpool-film.

Nog in leven?

Logan speelt zich na Deadpool af. “Hij is nog in leven in mijn tijdlijn”, aldus Reynolds. “Er loopt ergens een Logan rond met een kleine harige borst en puntige klauwtjes en hij is levend en klaar om te gaan. Ik zou dat fantastisch vinden", aldus Reynolds tegenover Entertainment Weekly.

Hugh overtuigen

Toch geeft Reynolds toe dat Logans gezondheid er niet echt toe doet. “Ik denk dat Hugh overtuigen nagenoeg onmogelijk is, maar er is geen persoon waar ik meer van hou dan Hugh Jackman in dat universum, en als vriend. Hij is fantastisch. En ik mis hem al als Logan.” Kan iemand deze man een teiltje geven? Of misschien een paar veren?

Wolverine: Origins

De twee waren al eerder te zien als Deadpool en Wolverine in het bedroevend slechte Wolverine: Origins. Een film die geen van de twee personages eer aan deed. Jackman en Reynolds hebben nog vaak contact en maken er een sport van elkaar te trollen op social media.