Is Taron Egerton de opvolger van Hugh Jackman als Wolverine?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Is Taron Egerton de opvolger van Hugh Jackman als Wolverine?
HollywoodSuperheldenMarvel

Marvel: Is Taron Egerton de nieuwe Wolverine?

|
|

Laatste update:

Kingsman- en Rocketman-acteur Taron Egerton wordt getipt als de nieuwe vertolker van ‘X-Man’ Wolverine. Geruchten dat Egerton de opvolger is van Hugh Jackman gaan al een tijdje rond, en hij bevestigt dat hij met Marvel gesproken heeft.

Na de overname van FOX door Disney kunnen superhelden als de X-Men en Fantastic Four weer opdraven in het Marvel Cinematic Universe. In Doctor Strange 2 kregen we daar al een grappig voorproefje van, maar het is nog even wachten tot de helden écht terugkeren.

Taron = Logan?

Dé ster van de X-Men-films was Wolverine: in 2017 werd deze rol voor het laatste gespeeld door Hugh Jackman in Logan. Egerton bevestigt dat hij met Marvel gesproken heeft én dat hij de adamantium klauwen bést zou willen dragen. Egerton: ‘Het lijkt me spannend, maar tegelijkertijd ook erg moeilijk. Hugh is wereldberoemd als Wolverine maar als ze me een kans zouden geven, zou ik het doen.’

Het kan nog een tijdje duren voor we de X-Men in het MCU terugzien, maar het zou best kunnen dat Egerton een serieuze kanshebber is voor de rol van Wolverine. Goede keuze, of hebben jullie zelf een andere acteur op het oog? Tegelijkertijd gaan er óók geruchten dat Henry 'Superman' Cavill de rol wil spelen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder