Volgt Henry Cavill Hugh Jackman op als Wolverine?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Volgt Henry Cavill Hugh Jackman op als Wolverine?

Gerucht: gaat Henry Cavill Wolverine spelen?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Henry Cavill staat bekend als Superman, en recenter Geralt Of Rivia uit The Witcher, maar volgens geruchten zou de Britse hunk óók in de picture zijn als Marvel-held Wolverine!

De geruchten zijn erg vaag, maar volgens een paar comic-sites zou Cavill contact hebben met Marvel en praten over een mogelijke rol als Logan. Enerzijds zijn deze berichten nogal onbetrouwbaar, maar tegelijkertijd ook behoorlijk specifiek: Cavill zou onderhandelen over de rol van Wolverine in de film Captain Marvel 2, met Brie Larson als Carol Danvers.

Captain Marvel 2 verschijnt waarschijnlijk in 2022, dus er zou nog tijd genoeg zijn voor Cavill om aan The Witcher te blijven werken. De combi lijkt nogal vreemd, maar Wolverine (uit X-Men) ontmoet Captain Marvel binnenkort óók in de Marvel-comics, en dat zou een belangrijke aanwijzing zijn (omdat men alvast hype probeert te creëren).

Cavills baan als Superman in de superheldenfilms van DC is op dit moment nogal onduidelijk, en de rol van Wolverine (als vervanger van Hugh Jackman) lijkt hem op het lijf geschreven. Het zal nog even duren voor de X-Men in het Marvel Cinematic Universe terechtkomen, maar een populaire einzelgänger als Wolverine is een stuk makkelijker in te passen. Sterker nog: hij maakte eerder al gastoptredens in strips van The Hulk en Spider-Man.

Wolverine

Neem het dus met een korreltje zout, maar we zouden niet raar staan te kijken als hier iets interessants gebeurt! De komende tijd is Henry sowieso te druk: de opnames van het tweede seizoen The Witcher zijn in volle gang. De avonturen van Geralt, Ciri en Yennefer gaan in 2021 verder.

Lees verder