Brie Larson als Captain Marvel in Captain Marvel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Brie Larson als Captain Marvel in Captain Marvel

Yes! Captain Marvel 2 in de maak met schrijfster WandaVision

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een vervolg op Captain Marvel is officieel in de maak volgens The Hollywood Reporter. Hoewel Marvel zelf nog niks heeft bevestigd komt het nieuws van Megan McDonnell, schrijfster van de Disney+-serie WandaVision. Megan is nu bezig met het afronden van de onderhandelingen over het schrijven van Captain Marvel 2. Zolang de kat Goose maar terugkomt zijn wij blij!

Captain Marvel vervolg in het heden

Marvel zoekt een vrouwelijke filmmaker voor het vervolg met Brie Larson en hoopt in 2022 de film op het witte doek te vertonen. Waar de film over zal gaan weten we nog niet, maar het is wel duidelijk dat het in zich in het heden zal afspelen. Geen Carol Danvers in de ‘90s meer dus! Zouden de shape-shifting Skrulls wel terugkomen?

Regisseurs eerste film blijven in MCU

Anna Boden en Ryan Fleck schreven en regisseerden samen de eerste film die leidde tot een mega succes. Zo brak de film vele records met onder andere een fan die 116 keer (ja je leest het goed) Captain Marvel in de bioscoop zag! Beide regisseurs zullen dus niet terugkeren voor het tweede deel, maar bronnen van The Hollywood Reporter laten weten dat het duo in het Marvel-Universum blijft en misschien een serie voor Disney+ zal regisseren.

Brie Larson wil Ms. Marvel in vervolg

Een jaar geleden liet Brie Larson al weten dat ze in het vervolg van haar film de Moslim-superheldin Ms. Marvel (Kamala Khan) wil hebben. MCU-baas Kevin Feige zei eerder al dat ze deze Iraans-Pakistaanse held ergens in willen introduceren. Er liggen al plannen voor een live-action serie op Disney+ van de held met moslimachtergrond. Of ze ook in Captain Marvel 2 zal verschijnen is nog niet bekend.

Wil je je geheugen opfrissen met het eerste deel? Captain Marvel is te zien op Disney+!

Lees verder