Hugh Jackman: “Wolverine is te goed om niet te rebooten in het MCU”

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hugh Jackman: “Wolverine is te goed om niet te rebooten in het MCU”

Hugh Jackman: “Wolverine is te goed om niet te rebooten in het MCU”

|
|

Laatste update:

Hugh Jackman vond het een paar jaar geleden wel welletjes… De acteur heeft de X-Men en zijn personage Wolverine achter zich gelaten. Toch vindt hij het wel jammer dat de X-Men niet eerder bij het Marvel Cinematic Universe zijn gevoegd… Maar goed, beter laat dan nooit!

Wolverine en de X-Men verdienen een reboot

Hugh Jackman heeft er vrede mee: het is goed als er in de toekomst een andere acteur wordt gecast als Wolverine. Sterker nog: hij vindt het personage veel te goed om niets mee te doen! Dat laat de vriend/vijand van Ryan Reynolds weten in een lekker lang interview met The Daily Beast. Toch kijkt Jackman wel met een beetje weemoed terug…

Hugh Jackman had graag in het MCU gewild

Hugh Jackman had namelijk graag gezien dat de X-Men zich eerder bij het Marvel Cinematic Universe hadden gevoegd: "Als dit allemaal zeven jaar geleden was gebeurd, dan had ik daar heel veel zin in gehad.” Hij had dan ook zeker nog eens goed moeten nadenken over zijn beslissing om te stoppen. "Als dat toen mogelijk was geweest, had ik zeker een tweede keer nagedacht over mijn keuze. Ik had graag de dynamiek tussen Hulk en Iron Man gezien," aldus Jackman. Op dat moment was het echter de juiste tijd om op te stappen: “Niet alleen voor mij, maar ook voor het personage."

Ook wij zijn erg benieuwd naar de toekomst van X-Men én Wolverine! Het lijkt er echter op dat de mutanten nog geen rol spelen in de films van Phase 4… Dat weerhield ons er echter niet van om alvast vijf acteurs uit te kiezen die Wolverine kunnen spelen wanneer hij eindelijk naar het MCU komt.

Lees verder