De Kikker in The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Kikker in The Masked Singer
The Masked Singer

Oeps, praatte De Kikker uit The Masked Singer z'n mond voorbij over z'n identiteit?

|
|

Laatste update:

De geheimzinnigheid bij The Masked Singer is zo groot, dat zelfs de opnameleider niet weet wie de BN'ers in de pakken zijn. Totdat De Kikker het per ongeluk zelf aan 'm verklapte. Oeps!

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

Het is ook niet makkelijk hoor, kandidaat zijn bij The Masked Singer. Je wordt in het hoogste geheim naar de studio gereden, alwaar maar een handjevol mensen weet dat je meedoet aan het programma. En dat dat echt een heel klein setje mensen is, dat bleek wel uit een anekdote die Ruben Nicolai aan Carlo Boszhard vertelde in z'n kleedkamer.

Hey, wat doe jij allemaal dit jaar?

De hype rond The Masked Singer is groot en het is dan ook dé kijkcijferhit van dit moment. Om iedereen nog meer enthousiast te maken over dit seizoen, deelt de productie ook allemaal filmpjes van achter de schermen via de socials. Zo zagen we op Instagram ook een filmpje waarbij Carlo voor de lol aan Ruben 150 euro biedt als hij verklapt wie in het pak van De Kikker zit. Iets dat Ruben ook lang niet altijd weet. "Nee", zegt Ruben, "maar dat heeft de Kikker zelf wel al verklapt." Blijkbaar was de BN'er in het pak van De Kikker de opnameleider van het programma ergens tegen gekomen, die hij al kende. Ze kwamen te praten over waar ze zoal mee bezig waren, waarop de opnameleider vertelde dat hij dit jaar The Masked Singer deed. "Oh!", zegt de BN'er, "ik heb je daar nog helemaal niet gezien". Waarmee hij dus verklapte dat hij zelf meedeed aan dit seizoen. En laat de opnameleider dat nou dus ook niet weten.

Zie hieronder het bewuste filmpje.

Van Topper naar Kikker

Intussen gaat het grote raden door. Check ons artikel met alle aanwijzingen over de identiteit van De Kikker. Die zie je namelijk vanavond, net als De Ridder, De Bijenkoningin, De Teddybeer en Het Paard. In een teaser voor de aflevering van vanavond zie je Buddy Vedder al een beetje raden naar de identiteit van De Kikker, die aan de hand van het Engelse woord 'Frog' gokt dat het misschien wel Topper René Froger is. Als ze dat in de teaser al laten zien is de kans waarschijnlijk klein, maar wie zal het zeggen?

The Masked Singer zie je elke vrijdag bij RTL 4 om 20.00 uur.

Lees verder