The Falcon and the Winter Soldier

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Falcon and the Winter Soldier

Nieuwe trailer Falcon and the Winter Soldier hint naar spannende finale

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De nieuwe Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier is lekker op stoom. Disney+ heeft een ‘mid-season’-trailer online gezet waarin gehint wordt op een spetterende finale!

Let op: spoilers voor The Falcon and the Winter Soldier.

Nadat John Walker (Wyatt Russell) werd benoemd tot de nieuwe Captain America, is het er allemaal niet beter op geworden in het MCU. Falcon (Anthony Mackie) en Winter Soldier (Sebastian Stan) nemen de nieuwe ‘Cap’ helemaal niet serieus.

Om de terroristen van de Flag-Smashers op te sporen lieten ze de levensgevaarlijke crimineel Baron Zemo (Daniel Brühl) vrij. Deze schurk wil ze best helpen omdat hij superhelden háát, maar werkt ondertussen aan zijn eigen plannetjes.

Nadat Walker voor de zoveelste keer niet serieus wordt genomen door échte superhelden pikt hij het niet meer. Hij neemt stiekem een dosis van het illegale ‘superhero serum’ en beukt de Flag-Smashers in elkaar.

Captain America, wat doe je!?

Als zijn kameraad Battlestar wordt doodgeslagen door deze club trekt Walker het niet meer, en slaat hij één van de Flag-Smashers de hersens in: vlak voor een groepje toeristen die de boel filmen. Tot zover je PR-moment, Captain America!

The Falcon and the Winter Soldier

In de mid-season-trailer nemen Falcon en de Winter Soldier de nieuwe Captain America eventjes apart, en lijkt er een dikke matpartij aan te komen. Walker is met zijn nieuwe krachten levensgevaarlijk, en waarschijnlijk willen Sam en Bucky voorkomen dat de erfenis van de originele Captain America nog verder besmeurd raakt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Hoe het afloopt weten we op 23 april: dan verschijnt de laatste aflevering van The Falcon and the Winter Soldier op Disney+.

Lees verder