Anthony Mackie in The Falcon and the Winter Soldier op Disney Plus

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anthony Mackie in The Falcon and the Winter Soldier op Disney Plus

Kijkers The Falcon en The Winter Soldier gaan los op nieuwe Captain America

|
|

Laatste update:

In de eerste aflevering van The Falcon en The Winter Soldier werd een nieuwe Captain America geïntroduceerd in het MCU. Maar of dat ook een blijvertje is? (Let op: bevat spoilers!)

Opvolger

Het afscheid van Captain America in de laatste momenten van Avengers: Endgame loopt als een rode draad door The Falcon en The Winter Soldier. De titelhelden worstelen ieder op hun eigen manier met de afwezigheid van Cap. Maar de Amerikaanse regering lijkt minder bedachtzaam: zij hebben al een opvolger van de patriottische superheld naar voren geschoven… tot groot ongenoegen van de Marvel-fans!

U.S. Agent

In de eerste cliffhanger van The Falcon en The Winter Soldier was te zien hoe John ‘US Agent’ Walker (gespeeld door Wyatt Russell) in vol ornaat werd voorgesteld aan het Amerikaanse publiek. De opvolger van Steve Rogers hoeft in ieder geval niet op de goedkeuring van de kijkers te rekenen. Op Twitter was Cap 2.0 dan ook al snel het mikpunt van spot.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Schild

Het ligt voor de hand dat dit precies de reactie is waar de makers van The Falcon en The Winter Soldier op hoopten. De titelhelden zullen tenslotte ook niet al te verheugd zijn dat deze veredelde ambtenaar plotseling met het legendarische schild van Captain America rondloopt. Genoeg ruimte voor drama, actie en intrige dus om de fans de komende afleveringen van deze Marvel-serie bij de les te houden!

Lees verder